Mama

Happy Moments #14

happy moments

Vandaag gaat Enora precies één week naar school, alles verloopt goed, maar het was toch even wennen aan ons nieuwe ochtend ritme. Hoeveel tijd heb ik om haar boekentasje klaar te maken (lees: boterhammen smeren en fruit snijden), om hoe laat moet ik ze juist gaan afzetten zodat ze niet te lang in de opvang moet zitten ‘s ochtends en ik op tijd op mijn werk ben, … Allemaal vragen die we na een weekje wel hebben uitgeklaard. Gisteren ook mijn eerste woensdag achter de rug, was ik even vergeten dat ze geen boterhammen mee moet nemen naar school op woensdag tot ik de boterhammendoos in haar boekentasje wou stoppen. ^^ Benieuwd naar de Happy Moments van deze week?

1 september 2016
1 september, toch wel het hoogtepunt van deze week volgens mij. Ons kleine meid die alweer een tikkeltje groter is geworden en wijzelf zijn nu gewoon ouders van een schoolgaan kind. Geen tranen, bij geen één van ons, wel enthousiasme. De juf vertelde me ook dat Enora goed mee doet in de klas, flink is, zelfstandig (zelf naar het potje gaan enz) en dat Enora altijd goed gezind is.

Rokjes met theedoeken
Bij Zeeman hebben ze op dit moment theedoeken te koop in erg leuke motiefjes. Eerst kocht ik er een aantal om effectief te gebruiken in de keuken, maar de dag erna ben ik toch maar teruggegaan om er ook een aantal te kopen voor een naaiprojectje namelijk rokjes naaien voor Enora. Ik werkte die dag ook al meteen eentje af. ^^

Verliefd op mijn nieuwe kast in de bureau
Jullie zagen hem al een aantal keer passeren, mijn nieuwe kast in de bureau. Ik ben er echt gek van. Even gezocht achter zo’n soort kast, mijn grote liefde blijven wel String elementen, maar die passen momenteel echt niet in het budget en de Fjälkinge van Ikea geeft mij ook het open gevoel dat ik zocht aan een betaalbare prijs.

Nog steeds aan het sorteren. #ikea #fjälkinge #wandkast #bureau #interior #interieur #inrichten #meubel #homeinterior #home #lovehome

A photo posted by Sarah • www.littlefamilyof3.be (@sarah_littlefamilyof3) on

Playmobil
Playmobil komt met een nieuwe reeks, namelijk Playmobil History en er zitten daar echt super leuke sets tussen! Enora kreeg van het PR bureau al een zo’n setje cadeau en die is er echt wel blij mee. ^^ Deze set vind ik echt geweldig:

happy moments

Pokémon GO event
Afgelopen zaterdag was er een Pokémon GO event in Gent. Aangezien het in Gent was en we die dag niets anders gepland hadden besloten we te gaan, eens we oppas voor Enora hadden geregeld uiteraard, want het zou niet echt gegaan zijn met haar erbij. Maar die had een fijne dag met de meter en opa.

Rosti Mepal
Er is een leuke zending toegekomen van Rosti Mepal, binnenkort meer hierover. Een kleine hint: lunch. ^^

De naaigroep
Ik werkte (eindelijk!) mijn truien af. Allez zo goed als, mijn Aster trui van La Maison Victor moet nog een tailleboord krijgen, mijn overschotje boordstof was niet voldoende dus moet ik nog wat gaan bij halen. Binnenkort krijgen jullie beide truien te zien. ^^

Dat was het voor deze week, denk ik, altijd kans dat ik iets vergeet. ^^ Hoe was jullie week?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Astrid
    8 september 2016 at 20:31

    Wat een leuke dingen hebben jij en je gezin meegemaakt! Superleuk dat naaiproject met theedoeken.

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: