Mama

Happy Moments #13

happy moments

Daaaag, dag dag dag dag dag (denk er zelf het stemmetje van Kabouter Kwebbel – Studio 100 – bij). Hoe prachtig is het weer op dit moment zeg! Niet te geloven dat het alweer de laatste mooie week zou zijn, ik wil nog meer van dat zonnetje. Vandaag is Enora effectief 1 week verwijderd van haar eerste schooldag, ik moet zeggen, het begint echt wel spannend te worden en ik moet dringend eens aan de slag met overal haar labels op te kleven/strijken/… Again #teamuitstelgedrag Dit zijn mijn Happy Moments van deze week:

Lights Out
Vorige donderdag ging ik naar de film, samen met Thierry zijn tante (Enora haar meter) en haar dochter/zijn nicht, al voelt dat na 13 jaar ook wel als mijn tante en nicht. We keken naar de nieuwe Lights Out, een film van de makers van The Conjuring (die ook al ontzettend spannend was). Het is een film die je van in het begin in spanning houdt!

Me-time
Vrijdag gingen de mannen naar de film en had ik dus een avondje vrij om mezelf al voor te bereiden op de trouw waar we de volgende dag heen gingen. Een uitgebreid bad met haarmasker. Een facial scrub en maskertje, … The whole shebang.

Rodial
De zaterdag was het vroeg opstaan, Thierry ging nog naar de kapper en ik maakte me klaar terwijl Enora in bad zat, multitasken, je kent het wel. Ik maakte dan ook voor het eerst eens gebruik van de Rodial eye masks, het was wel nodig na laat in bed te kruipen en dan vroeg op te staan. Eens ik doorhad welke papiertjes ik allemaal moest verwijderen en wat ik effectief op mijn wallen moest leggen voelde het goed aan en daarna het inwrijven van het product, heerlijk gevoel. ^^ Mijn ogen waren uiteraard ook minder puffy.

Today I need this. #earlystart #weddingtoattend #rodial #eyemasks #dragonsblood #wallen #tevroeg #feest #trouwuitnodiging #skincare

A photo posted by Sarah Hanssens (@sarah_littlefamilyof3) on


The big day
Zaterdag was dan de langverwachte trouw. Tegen de verwachtingen in was het een hele dag mooi weer, tot net voor het avondeten, dan begon het wat te druppelen en waaien, maar aangezien we dan toch binnen zaten maakte het toch niet veel meer uit. We hadden het weer mee voor de foto’s die werden genomen en voor de receptie. Het koppeltje trouwde goed en zagen er heel gelukkig uit samen.

Happy Moments

Post!
Nu denk je waarschijnlijk, “Waarom zo enthousiast over post?”. Wel als je weet dat ik al twee weken geen post meer kreeg kan je wel eens een gat in de lucht springen als eindelijk de langverwachte zendingen zijn toegekomen, heelhuids!

Voorbereidingen rommelmarkt
We zijn ons stilaan aan het voorbereiden voor de rommelmarkt. Ik regelde intussen al voldoende wisselgeld, plastic tasjes en gisteren bekeken we ook eens onze tent zodat die ook in orde is, het zou anders nogal heet worden een hele dag in de volle zon. Nu nog alle spullen van zolder halen. Als iemand op zoek is naar veel babykleren voor meisjes en babyspullen aan kleine prijsjes, Melle Vogelhoek is the place 2 be! Het start om 10u op 27 augustus, nu zaterdag dus!

LEGO Sint event
Gisteren waren we in Brussel te vinden voor het LEGO Sint event. We werden daar op de hoogte gebracht van de nieuwigheden voorzien voor Sinterklaas. Kei leuke spullen. Ik ben vooral fan van de LEGO Friends, bij Thierry is dat eerder de helikopter zijn van LEGO Technics.

Happy Moments

Happy Moments

Enora haar taaltje
Enora haar taaltje is zo geweldig, hoeveel plezier we daarmee al hebben gehad, ik kan het niet meer bij houden. ^^ Nu is achteruit = alleluit of soms alleleleluit (denk er ook nog wat het draaien van haar tong bij). Konijn = Kokelijn.  ZALIG!

Dat was het voor deze week. Hopelijk hebben jullie ook een goede week gehad en ook mogen genieten van het mooi weer. Ik hoor graag wat jullie Happy Moments waren!

Happy Moments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saar
  25 augustus 2016 at 08:54

  Die film, spannend? Ik denk dat ik de hele tijd tussen mijn vingers door kijk van de schrik en met het licht moet aan slapen haha. Jullie zagen er stralend uit voor die trouw 😉

  • Reply
   Sarah
   25 augustus 2016 at 08:57

   Zeker spannend, al kijk ik zo’n films liever thuis. ^^ Dank je voor het compliment!

 • Reply
  Kirsten
  25 augustus 2016 at 20:33

  Toffe momenten zo te zien! Even me-time kan echt deugd doen.. & soms maakt een mens daar gewoon echt te weinig tijd voor. Ha, dat spreken is echt iets waar ik naar uitkijk.. Lenne begint nu pas te spreken dus het is nog wat vroeg om kokelijn te zeggen, maar toch.. Hilarisch moet het zijn op sommige momenten denk ik..

  • Reply
   Sarah
   26 augustus 2016 at 11:56

   Hi Kirsten! Dat taaltje is echt geweldig, je lacht je een breuk op sommige momenten. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: