Mama

Happy Moments #12

happy moments

Het is haast niet te geloven maar intussen is er dus nog een week voorbij, op dat tempo gaat bibi hier snel oud worden. 😉  Op de blog heb ik nog niet veel van me laten horen, niet dat ik niet wil, maar het is gewoon zoooo druk dat het me ‘s avonds gewoon niet meer lukt om me er aan toe te zetten om te schrijven. Momenteel is zelfs alles last minute zo moet ik straks tijdens mijn lunch break nog een outfit gaan zoeken voor een trouw morgen en mag ik vanavond nog het laatste deel van Enora haar outfit in elkaar naaien. #teamlastminute En dat moet allemaal tussen het vanavond naar de tandarts gaan, het avondeten en dan nog mezelf een beetje verzorgen zodat ik er morgen presentabel uitzie. Stressssss! Maar eum, mijn Happy Moments kan ik wel nog snel even voor jullie opsommen en hopelijk is september een iets minder drukke maand. ^^

Heerlijke stoffen
Toen ik om stofjes ging bij de plaatselijke stoffenzaak ontdekte ik voor deze winter heel wat pareltjes voor deze winter. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan, al zal ik ze eerst nog wel moeten kopen natuurlijk.

Peutermeeting
Afgelopen weekend was er een zalige peutermeeting in Brasschaat, bij een lieve januari mama. Enora was in haar nopjes en genoot van het zwembad en het houten huisje met glijbaan.

Bandwerk
De nieuwe stofjes kocht ik met een doel, namelijk leggings maken en dus ging ik meteen aan de slag. Ik knipte voor 4 leggings de stof uit en naaide van alle leggings eerst de kruisnaden en ging dan aan de slag met alle boorden. Tussendoor ook even het stikzijde vervangen aangezien er twee kleuren nodig waren.

Verjaardagsfeestje
Zondag waren we op een dubbel verjaardagsfeestje. Het was bij familie dus nog kindjes aanwezig en dat is altijd plezant voor Enora.

De Haan
Zoals elk jaar zijn Enora haar grootouders te vinden aan De Haan en dus gingen we afgelopen maandag op bezoek. Het was er net rommelmarkt en kermis, vind ik altijd wel leuk om te doen.

Pokémon GO
Ja, we zijn nog steeds bezig met het spel Pokémon GO. Mogelijk ben ik wel iets obsessiever dan vriendlief, maar goed, er moet iemand initiatief nemen toch? :p

Dansles
Ik heb geïnformeerd bij een dansstudio om te horen op welke leeftijd kindjes daar mogen starten en dat kan al vanaf 2,5j als de kindjes er klaar voor zijn. Duuussss, wij gaan binnenkort eens een proeflesje gaan doen. ^^

Zon
De zon scheen terug volop op mijn vrije dag en dus nam ik tijdens Enora haar dut snel de hangmat boven om een uurtje te luieren. Helaas niet langer want ik had nog wel wat werk te doen. Terug iets met #teamlastminute

Bad Neighbors 2 & Jungle Book
We zagen ook twee nieuwe films, Bad Neighbors 2 omdat we de eerste zo hilarisch vonden en Jungle Book. Bad Neighbors 2 was nog steeds hilarisch, maar wel nog voorspelbaarder dan de eerste. Jungle Book vond ik geweldig, alleen jammer dat de olifanten hun liedje niet zingen. :p

Dat was het voor deze week, hopelijk hebben jullie ook een erg fijne week gehad. Tot later!

Happy Moments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    19 augustus 2016 at 18:49

    Hopelijk lukt het met de kledij! Veel plezier!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: