Mama

Happy Moments #11

happy moments

Intussen ben ik alweer twee weken aan het werken en de eerste dagen is dat wat afzien (terug vroeg opstaan enz) maar eigenlijk ben je dat snel terug gewoon en is er van je vakantie geen spoor meer. Ik zou gerust alweer op vakantie willen gaan, al is het opnieuw een staycation. Afgelopen week hebben we wel wat leuke dingen gedaan, of tenminste ik want niet bij alles was het hele gezin betrokken, maar hier heb je dus mijn Happy Moments van de afgelopen week!

Bachelorette party
Vorig weekend zagen jullie een foto op Instagram hiervan verschijnen maar ik was afgelopen zaterdag dus te vinden in hartje Gent voor een vrijgezellenfeestje. Met de nodige attributen en opdrachten liepen we door de stad en lieten we de Bride to be de nodige opdrachten doen. Doe me er aan denken dat als ik ooit zou trouwen (you never know) ik het land uitvlucht tot de trouwdag is aangebroken. ^^

Nieuwe haarkleur
Mijn haren ondergingen nog eens een metamorfose, deze keer koos ik een kleuring van Schwarzkopf en meer een paarse tint. De kleur die uiteindelijk op mijn haar zit is helaas niet paars, ik vermoed door de rode tinten in mijn haar die de overhand nemen. Maar ik ga hem alleszins nog eens proberen.

Jack on Tour
Jack Daniel’s is binnenkort aanwezig op Pukkelpop en daarom gaven ze nu een pre-party in de Chaplins Salon and Barbershop in Antwerpen. Coole locatie, waar mannen zich ook à la minute konden laten kappen/trimmen, voor de vrouwen regelden ze een visagiste en mochten we uiteraard allemaal een drankje nuttigen aan de bar. De Jack Daniel’s Tennessee Honey Whiskey is absoluut niet slecht! Ik sprak daar af samen met Saar van Niet Zomaar Saar en leerde zo ook iemand nieuw kennen, hele toffe madam!

 

La Maison Victor
Op Instagram zagen jullie mijn nieuwe patronen van La Maison Victor al verschijnen. Ik kijk er al naar uit om ermee aan de slag te gaan. Hierboven zei ik toch dat ik nog wat verlof nodig heb. 😉

And last but not least

13 jaar samen
Thierry en ik zijn sinds woensdag 13 jaar bij elkaar, ongelooflijk hoe snel de tijd voorbij gaat. Op naar de volgende 13 jaar. 😉 We vierden het nog niet en ik weet ook niet meteen wanneer we dat zouden doen want onze planning voor de komende weken zit eigenlijk vrij vol.

Dat was het voor deze week, lees zeker nog de vorige editie als je die gemist hebt! Hoe was jouw week? Fijne dingen gedaan?

Happy Moments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kleine Prinses
  12 augustus 2016 at 08:46

  oh leuk hoor 😀

 • Reply
  Birgit
  12 augustus 2016 at 13:52

  Wat leuk dat jullie al 13 jaar samen zijn! Gefeliciteerd! Het vrijgezellenfeest ziet er erg leuk uit!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: