Kids

Groepsaankoop Wishbone bike

wishbone

Als je kinderen hebt en je bent aan het rondkijken voor een loopfiets dan heb je zeker aan vast ook al de Wishbone bike voorbij zien komen. Via een FB groepje is het nu mogelijk om deze aan te kopen (eventueel ook accessoires) aan een kortingsprijs. De Wishbone bikes zijn te vinden in twee verschillende materialen (hout of gerecycleerd materiaal) en zijn er ook in twee versies, 2-in-1 of 3-in-1 (trike). Er zijn verschillende accessoires voor deze fietsen, zadelhoezen in toffe kleuren, handvatten in diezelfde kleuren, stickers en ook een naamplaatje. Dit alles kan dus ook aan de kortingsprijs worden besteld (bij aankoop van een fiets).

De prijzen (excl. korting) voor deze fietsen liggen tussen de €159 voor de 2-in-1 en €199 voor de 3-in-1.

Wishbonebike als trike loopfiets vanaf 1 jaar

Op het moment dat je kind 1 is en kan lopen, kun je de houten Wishbone Bike Loopfiets gebruiken als een trike. De Wishbonebike Loopfiets heeft dan 1 wiel voor en 2 wielen achter. De houten loopfiets is dan heel stabiel en veilig.

Wishbone bike als loopfiets tot 5 jaar

Zodra je kind er aan toe is, kun je de houten Wishbonebike Loopfiets ombouwen naar een ‘gewone’  loopfiets met 1 wiel voor en 1 wiel achter.

Als je kind te lang wordt voor de Wishbone Bike Loopfiets dan kun je het frame omdraaien waardoor het zadel hoger wordt en je kind er dus nog langer plezier van heeft. Deze loopfiets is één van de grootste loopfietsen op de markt.

*bron foto’s en informatie: outdoorspeelgoed.nl

Indien je interesse zou hebben om ook een fietsje te bestellen, stuur me een mailtje of contacteer me via mijn andere kanalen en ik breng je in contact met de persoon die de groepsaankoop organiseert.

Opgelet! De bestelling moet ten laatste woensdag 14 oktober 21u binnen zijn.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: