Kids Spelen

GETEST | FURREAL FRIENDS – TORCH, MIJN VUURSPUWENDE DRAAKJE

Furreal Friends

Eerder deze maand was Sinterklaas in het land en toen kreeg Enora het vuurspuwende draakje van Furreal Friends, Torch. Op dat moment hadden we een nieuw gezindslid, gelukkig bracht hij zijn eigen eten al mee, namelijk een marshmallow. Torch reageert op al je aanrakingen met meer dan 50 geluid-en-beweging-combinaties. En hij ziet er ook ontzettend schattig uit!

TORCH, MIJN VUURSPUWENDE DRAAKJE

Uit een kleurige kristalgrot in een ver, betoverd bos is een kleine ondeugende babydraak gekomen om een nieuw vriendje te zoeken. Wil jij met hem spelen? Druk op Torch zijn hangertje en hij ademt vurige dampen uit, die natuurlijk niet echt heet zijn. Voer hem de marshmallow op een stokje en de kleur zal veranderen.

Furreal Friends

Vlammetje/Torch is best groot en heeft harde plastic delen maar ook een zachte blauwe vacht en schattige oranje pluisjes aan zijn oortjes en staart. In de doos zit Vlammetje/Torch, een kristal waarmee je hem water moet geven en een marshmallow. Batterijen moet je nog even apart kopen.

Furreal Friends

Vlammetje/Torch spuwt uiteraard (en gelukkig) geen echt vuur, maar door hem te vullen met wat gedemineraliseerd water met behulp van het kristal in de doos creëert hij een soort damp en mede door het rode lichtje in zijn mond lijkt het alsof hij wel vuur spuwt. Heel leuk gedaan! De damp zelf is koud. Zijn marshmallow kan je roosteren met behulp van zijn “vuur”, hij gaat ook van kleur veranderen waardoor het echt lijkt!

Furreal Friends

Hij reageert op het aanraken van de neus, tong en zijn medaillon op zijn borst en dit op zo’n 50 mogelijke manieren. Je weet nooit hoe hij gaat reageren, wel weet ik al dat hij veel boertjes laat! Maar ook spinnen, niezen en luid knabbelen doet dit lieve draakje.

Furreal Friends

Het draakje groeit mee naarmate de kindjes ermee spelen, dus in het begin lijkt het alsof hij niet veel doet, maar hoe meer je met hem bezig bent, hoe meer reacties er vrijkomen. Enora is er nog een beetje “bang” van, al vraagt ze af en toe toch of hij mee mag als we weg gaan. Nog een beetje een haat-liefde-relatie tussen die twee. ^^

Torch is onder andere hier te koop.

Happy Moments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Claudia Diependaal
    24 december 2016 at 21:32

    Ik zou Torch zo apporteren plaatst zat. Kinderen zat ik ed buurt die maar al te graag met hem willen spelen. Hoop dat er nog n winactie komt over hem. Ik vind hem zo cute….

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: