Beauty Lifestyle

GETEST | COLOURPOP VAN ALIEXPRESS

Colourpop

Colourpop, een merkje die ik al een hele tijd zelf wil uitproberen. Jammer genoeg houden de hoge verzendkosten en de daarbij mogelijke douanekosten me telkens tegen. Als ze ooit nog eens gratis wereldwijde verzending aanbieden LET.ME.KNOW want dan bestel ik Z.E.K.E.R!  Om nu mijn “honger” te stillen dacht ik eens de fake Colourpop van Aliexpress uit te proberen. Hieronder laat ik je weten wat mijn conclusie is over deze producten van Aliexpress.

Als eerste bestelde ik een Ultra Matte Lip in de kleur Donut. Op de foto’s die ik zag op internet, een kei mooie kleur. Dus ik stopte het in mijn Aliexpress winkelmandje, betaalde €1,99 (inclusief verzending) en een tweetal weken later lag het in de bus. Kei enthousiast testte ik het kleurtje uit, helaas was het niet het roze waar ik op had gehoopt, maar een koele roze “Barbie” kleur. Niet wat voor mij dus. Wat ik wel moet zeggen, na het swachten kreeg ik de kleur niet meer van mijn handpalm. Twee dagen heeft de kleur er netjes opgebleven ondanks douchen en handen wassen. Dus over de duurzaamheid mocht ik niet klagen.

 COLOURPOP | ULTRA MATTE LIP

ColourpopColourpopColourpop

COLOURPOP | SUPER SHOCK EYESHADOW

Het tweede fake Colourpop product dat ik uitprobeerde waren twee Super Shock eye shadows. Ik koos voor de kleuren COP A FEEL en MITTENS. Twee mooie kleuren die heel goed bij elkaar passen. Bij het swachten ook mooie pigmentatie en geen sprake van fall out! Deze waren €1,42 per stuk. Een koopje dus. Helaas merkte ik meteen na het aanbrengen dat mijn ogen last hadden van irritatie door de oogschaduws. Meteen mijn ogen gereinigd en deze maar in de vuilbak getost.

Colourpop Colourpop

COP A FEEL

Colourpop

MITTENS

Colourpop

Colourpop

CONCLUSIE

STAY AWAY! De kleuren van de lippies kloppen totaal niet en de oogschaduw is slecht voor je ogen. Was het slim om deze aan te kopen en te proberen? Misschien niet, maar voor dat geld dacht ik, why not? Welke ingrediënten juist gebruikt zijn weten we helaas ook niet, maar voor de ogen is het zeker niet oké. En ik heb geen gevoelige ogen dus daaraan ligt het niet.

Probeerden jullie al make-up uit van Aliexpress (of andere soortgelijke websites)? Wat waren jullie bevindingen?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Nathalie
  24 oktober 2016 at 07:14

  Good to know? Toch? Goed dat je dat gedaan hebt, doe maar meer , dan laten wij het jou uittesten hihihihihi 😉 Die dingen komen vaak niet overeen he met de afbeeldingen. Dat is het nadeel.

  • Reply
   Sarah
   24 oktober 2016 at 07:28

   Ja, ik wou het sowieso wel eens proberen. Voor het zelfde geld had ik nergens last van en had ik dus wel mooie kleurtjes bij want de pigmentatie stelt echt wel niet teleur. Maar goed, irritatie erbij is minder fijn natuurlijk.

 • Reply
  Saar
  24 oktober 2016 at 07:23

  Ai toch een blijvende irritatie. Wel mooie kleurtjes

  • Reply
   Sarah
   24 oktober 2016 at 07:28

   Helaas wel 🙁

 • Reply
  Eke
  24 oktober 2016 at 09:14

  Jeetje, wat balen zeg! Ze stonden op mijn Aliexpress-wishlist, maar daar mik ik ze maar vanaf. Hopelijk trekt de irritatie snel weg!

  • Reply
   Sarah
   24 oktober 2016 at 09:21

   Het prikken enzo was gelukkig na een paar uurtjes terug weg. Maar ik merkte wel lichte zwelling op aan de rand van mijn bovenste ooglid. Dat was de dag nadien terug weg.

 • Reply
  Jana
  24 oktober 2016 at 09:33

  Fijn om te weten, maar dat van die oogschaduws klinkt écht niet oke. 🙁 De houdbaarheid van de échte ultra matt lip is ook zo goed 🙂 Hopelijk doen ze snel nog eens free shipping want ik wil m’n collectie zeker nog uitbreiden 🙂

  • Reply
   Sarah
   24 oktober 2016 at 09:38

   Ja, bij Aliexpress moet je zeker niet zijn voor Colourpop. ^^ Kondigen ze de worldwide free shipping aan op hun FB pagina?

   • Reply
    Jana
    24 oktober 2016 at 10:33

    Ik had het toevallig zien voorbijkomen op een blog. Maar ik ben intussen aangemeld voor hun nieuwsbrief en dan heb ik het ‘nieuws’ meteen in mijn mailbox. Ze sturen vaak een update (bv onlangs was er free shipping maar enkel in de US) en dan ben je wel meteen op de hoogte 🙂

    • Reply
     Sarah
     24 oktober 2016 at 10:46

     Ik ontdekte net dat het free international shipping is vanaf $50! Maar dan betaal je waarschijnlijk wel douane?

     • Jana
      24 oktober 2016 at 11:05

      Ja ik geloof van wel 🙁 Ik heb ergens gelezen dat je best niet boven de $22 (totaalbedrag) gaat als je geen douanekosten wil…

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: