Er op uit

Genieten bij Thermae Boetfort

boetfort

Afgelopen woensdag trokken we richting Melsbroek voor een momentje met ons tweetjes bij Thermae Boetfort. Zo naar de wellness gaan, dat is niet iets dat we vaak doen, maar daardoor genieten we er extra veel van! We hadden geluk het met weer en lagen zelfs rond de middag te zonnen aan het verwarmde buitenzwembad!

THERMAE BOETFORT

Thermae Boetfort is gelegen in een oud gerenoveerd kasteel nabij Brussel omgeven door veel groen en rust. Je kan er gaan voor een paar uurtjes, maar je kan er ook overnachten als je graag een paar dagen geniet van de faciliteiten.

Thermae Boetfort

We kwamen er toe rond 10u en gezien de thermen toen nog niet geopend waren, kregen we eerst de kans om nog iets te drinken voor we van start gingen. Toen we binnenkwamen in het restaurant zag ik een heerlijk buffet met ontbijtkoeken, broodjes met een grote keuze beleg en nog veel meer, dus besloot ik ook eerst nog wat te eten aangezien ik dat thuis niet meer had gedaan voor we vertrokken. Eens mijn buikje gevuld was met al dat lekkers waren we klaar voor de thermen.

Thermae Boetfort

We genoten er van de verschillende faciliteiten in het badpakgedeelte, daar heb je een aantal sauna’s, een stoombad, lakonium, jacuzzi’s, relaxatiebad, …. Het relaxatiebad is echt geweldig, prachtig gesitueerd onder de gewelven van het kasteel. Een plaatje die ik niet snel zal vergeten. Alles was ook piekfijn in orde.

LUNCH

Thermae Boetfort

‘S middags genoten we er van een heerlijke lunch, Thierry koos voor een lasagne en ikzelf voor penne met scampi. Thierry zei meteen dat het wel de lekkerste lasagne kon zijn die hij al heeft gegeten. En zoals je je wel kan voorstellen door onderstaande foto, was mijn pasta ook dik in orde!

Thermae Boetfort

Het was een super zalige dag, met dank aan Sarah en Thermae Boetfort voor de uitnodiging!

Volgende week is het feest bij Thermae Boetfort, op 1 mei bestaan ze namelijk 6 jaar! Het wordt gevierd met een kasteelweekend met allerlei relaxatiesessies, speciale opgietsessies en nog veel meer. Ideaal moment om ze te leren kennen!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Evelien
  22 april 2016 at 11:09

  Dat ziet er echt super uit!! Prachtige locatie ook 🙂

  • Reply
   Sarah
   22 april 2016 at 16:32

   Echt heel mooi! De moeite waard om eens te bezoeken en de prijs voor een dag toegang tot de thermen valt best mee.

 • Reply
  A_nnick.
  22 april 2016 at 11:17

  Super! Die staat bij ons ook al een tijdje op ons lijstje. Fijn dat jullie er zo van genoten hebben!
  Bij het lezen van deze post, kwam bij mij wel spontaan de vraag rijzen of dit in samenwerkingsverband gebeurde of niet. Omdat je “bedankt voor de uitnodiging” schreef. De kurjeuzeneuze in mij, je weet wel.

  • Reply
   Sarah
   22 april 2016 at 16:30

   Klopt, daarom dat er staat “bedankt voor de uitnodiging”.

 • Reply
  Aurélie - lovelifelovefashion
  22 april 2016 at 12:36

  Aaah zalig! Breakfast, quality time én het zonnetje. Lucky you ^^ Nu wil ik ook 😀 En damn, die lasagne ziet er yummy uit ^^

  x Aurélie

  • Reply
   Sarah
   22 april 2016 at 16:31

   Yesss! Mijn honger was in elk geval gestild. ?

 • Reply
  Bianca
  22 april 2016 at 18:20

  Klinkt goed! Het eten ziet er alvast heerlijk uit 🙂

 • Reply
  Falderie
  22 april 2016 at 20:42

  Ik ben al een paar keer in Thermen Boetfort geweest. Altijd genieten.
  Zeker in de zomer vind ik het er heerlijk!

 • Reply
  ilse
  3 mei 2016 at 21:08

  Ik hoop in ieder geval dat die foto van het zwembadgedeelte buiten eentje uit hun brochure is. Ik dacht dat fototoestellen (en GSMs) daar niet toegelaten zijn. Het besef dat ik zomaar gefotografeerd zou kunnen worden, doet me twee keer nadenken eer ik nog eens naar Melsbroek ga.

  • Reply
   Sarah
   3 mei 2016 at 21:23

   Uiteraard zijn foto’s nemen in het sauna complex niet toegelaten. Het zijn dezelfde foto’s als op hun website. 😉

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: