Er op uit

Gastblog | Leuke dagjes weg in Nederland

gastblog

Graag willen we jullie in dit artikel meenemen naar drie minder bekende uitstapjes in Nederland. Maar zeker niet minder leuk, in tegendeel!

 

Drouwenerzand

Dit is een erg leuk pretpark, voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Het is een middelmatig groot park, met veel leuke attracties. En zeer betaalbaar!

douwenerzand
Attracties
Wat wij super leuk aan dit park vinden is dat er voor elk wat wils is. Zo zijn er speeltoestellen en attracties voor de allerkleinste. Maar ook de grotere hebben er veel plezier door de grote variatie aan attracties. Wat ook erg prettig is dat we er nog nooit hele lange wacht rijen hebben meegemaakt.
All in
Ze hebben een all in formule, je betaald de entree prijs ( rond de 13 euro) en kan dan de hele dag patat, frikadellen, kroketten en hamburgers eten en nog veel meer. Zoals soft ijsjes, soep en drinken (ranja en koffie/thee).

Ben je in Groningen of Drenthe op vakantie dan is een bezoek aan dit pretpark zeker de moeite waard. http://www.drouwenerzand.nl/
http://www.kidzblogger.nl/uitstapjes-met-de-kids/drouwenerzand

 

De Orchideeën Hoeve

orchideeen hoeve
Een dagje slecht weer? of wil je juist de zon even ontvluchten dan ben je bij de de Orchideeën Hoeve aan het juiste adres. Het is namelijk geheel overdekt. Het zijn super mooie tuinen, met de leukste dieren en mooie watervallen. En tijdens vakanties hebben ze vaak nog iets extra’s zoals een leuke show. Toen wij er waren was er een reptielenshow. Deze was echt super leuk en spannend, vooral met de krokodillen. Na afloop mochten de kinderen nog even bij de slang en leguaan kijken en mee op de foto. Nou ja de slag, de grote slangen waren alweer terug in hun hokken.

Onze kids hebben onwijs genoten, voor het voeren van de Lori’s was een groot succes. De vogels kwam op hun zitten en aten het bakjes in hun handen leeg. Ook de vlindervallei was een groot succes! Diverse soorten vlinders vladderen en vogeltjes rond. Het is best een grote vlindervallei. En zijn diverse leuke tuinen die je kan bekijken, dit zijn grote kassen met erg mooi aangelegde perken. Hier zitten leuke aapjes en je kan klimmen over de rotsen. En aan het einde is nog een leuke speeltuin, die veel uitdaging bied!!

http://www.orchideeenhoeve.nl/
http://www.kidzblogger.nl/uitstapjes-met-de-kids/de-orchideeen-hoeve

 

Sybrandy’s Speelpark

Sybrandy
Dit speelparadijs is te vinden in Friesland. Toen we aan kwamen rijden om te parkeren zagen de kinderen meteen een spectaculair vliegend bootje. Daar wilden ze in, meteen hadden ze haast om binnen te komen. Meteen na de entree was het rennen wie het snelste in het vliegbootje kon. De lachende gezichtjes zeiden mij al genoeg. Er zijn een paar attracties die elektrisch gaan de rest moet je zelf doen, of glijden of trappen dat ze vooruit of omhoog gaan.

De WaveRider
Dit was ook zo’n bijzondere attractie! Het lijkt op een soort waterskiën zodra de attractie gaat draaien kan je met het stuur uitklappen ( zodat je door het water racet). Je vliegt dan door het water echt super gaaf. Samen met Milan ben ik hier meerdere keren in geweest. Milan en mama vonden het helemaal geweldig. Ook de andere boys waren regelmatig bij de WaveRider te vinden.

Er is van alles te beleven
Zo is er een zandbak met allemaal speelgoed, twee grote glijbanen, verschillende springkussen, de luma ( dit vonden ze ook erg leuk, dan ga je in een soort bol en kan je zelf op een knopje drukken. Je kan dan kiezen alleen vooruit, vooruit over de kop en achteruit over de kop). Een zweefmolen, spookhuis en nog meer leuke dingen.

En dag vol plezier gegarandeerd.

http://www.sybrandys.nl/home.html
http://www.kidzblogger.nl/uitstapjes-met-de-kids/sybrandys-speelpark

Dit artikel is geschreven door Yvonne van de blog Kidzblogger. Jullie leerden haar blog ook al kennen door mijn Bloggers Spotlight artikel.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Yvonne
  11 juli 2016 at 08:27

  Leuk verwerkt!

  Yvonne

 • Reply
  Kleine Prinses
  11 juli 2016 at 12:33

  ziet er super uit!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: