Mama

FitFlop Carmel | Summer at your feet

Tijdens de zomer draag ik geregeld slippers, voornamelijk slippers à la birckenstock, maar dan de goedkopere versie van Torfs ofzo. Maar ze zijn vrij lomp aan de voet en nogal plat. Ondanks dat ze wel comfortabel lopen was ik toch ontzettend benieuwd naar de slippers van FitFlop. Deze slippers zijn er in verschillende materialen, bestaan in hippe modellen en hebben een sleehak, dus je loopt niet plat. Zelf koos ik voor het model Carmel in de kleur Rose Gold en van zodra het mooi weer is, kan je ze aan mijn voeten vinden. 

Wat maakt FitFlop zo geweldig?

De Microwobbleboard™-middenzool verenigt drie diagonale secties van een materiaal met meervoudige densiteit tot een naadloos platform voor de voetzoel dat schokken absorbeert, druk verspreidt en ervoor zorgt dat uw voeten zich fantastisch voelen.

fitflop

FASHIONISTA HEAVEN 
Dit seizoen heeft het geliefde trendy comfort merk FitFlop weer een chique collectie met slippers en sandalen in stijlvolle kleuren en materialen. Gemaakt met de MicrowobbleboardTM-zool is dit een perfecte mix van fashion en ergonomisch comfort. Ontdek zelf waarom diehard fans zeggen dat dit de ultieme zomersandalen zijn.

FitFlop

Deze FitFlop slippers zitten fantastisch aan de voeten en ze zijn tot mijn verbazing ook heel licht. Ze hebben een goede pasvorm en lopen heel comfortabel. Dit model (Carmel) ziet er ook heel mooi uit met de suède stof en studs. Ik ben er in elk geval verliefd op. ^^

Voor deze Carmel FitFlop slippers is de adviesprijs €100. Je kan deze onder andere bij Torfs terugvinden.

Ben jij al bekend met schoenen/slippers van FitFlop?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kleine Prinses
    10 juli 2016 at 10:30

    ze zijn mooi!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: