Kids

FILM | FROZEN 2

Enora is al jaren fan van Frozen en na jaren wachten is het eindelijk tijd voor Frozen 2! De eerste Frozen film verscheen in 2013 en hebben we erg lang moeten wachten op het vervolg. Onze honger werd gelukkig wel even gestild met een kortfilm over Anna haar verjaardag, maar ik durf toch wel te zeggen dat het hoog tijd was voor de release. Toen we hoorden dat het afgelopen weekend een Frozen weekend was bij Kinepolis, boekten we meteen onze tickets.

Van de randanimatie tijdens het Frozen weekend hebben we helaas niet echt kunnen genieten aangezien we een beetje laat waren aangekomen. Gelukkig wel nog op tijd om op de foto te gaan met Anna & Elsa. Hadden we dat gemist had er wel eentje heel teleurgesteld geweest.

Leeftijdscategorie

Er was/is heel wat discussie rond de leeftijdscategorie voor wie de film geschikt zou zijn. De trailer had vrij enge stukken en ook ervoeren sommige kindjes de film als eng toen ze deze zagen. Nu hebben wij gewoon zonder twijfelen de tickets geboekt, we zouden het zelf wel zien hoe onze dochter het zou ervaren. Uiteindelijk viel dit ontzettend goed mee en was er slechts 1 momentje waarbij ze een beetje bang was en 1 momentje waarbij ze verdrietig was en traantjes had. Nu, als ze van mij weg heeft, blijven de traantjes bij Disney films. ^^

Wat vonden wij van de film?

Eerlijk, hij is nog beter dan de eerste film, wat zelden te zien is bij een vervolg. We hebben lang moeten wachten, maar je merkt meteen waarom. Het tekenwerk is nog beter, het verhaal zit goed in elkaar en het is gewoon magisch. Je zit meteen in het verhaal en er zitten best wat ontroerende stukken in waarbij je als volwassene toch ook wel even moet slikken (of traantje wegpinken). Wij zagen nu de Nederlandse versie, omdat onze dochter daar uiteindelijk het meeste aan heeft. Maar ik kan niet wachten om hem ook nog in het Engels te zien.

Heb je een kindje die fan is van Frozen en al lange tijd stil kan zitten tijdens een film. Dan is het zeker de moeite waard om Frozen 2 in de bioscoop te bekijken. Het enge valt uiteindelijk allemaal wel mee, dus ik zou zeggen dat het vanaf een leeftijd van 4 jaar wel gewoon kan.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: