Lifestyle

MIJN FAVORIETEN VAN DEZE ZOMER | 2017

De zomer werden we opnieuw verwend met een tal van leuke artikelen en daarom leek het mij leuk om er een vijftal uit te kiezen en op te lijsten welke mijn favorieten van deze zomer zijn. No worries, geen gesponsord artikel, het merendeel van deze producten heb ik zelf aangekocht. 😉 De favorieten die ik heb uitgekozen zijn een mix van beauty en lifestyle

MAC LIPSTICKS


Eigenlijk heb ik drie van deze lipsticks, maar tijdens de foto was er één mee in de auto van vriendlief. Ik verspreid ze zowat overal, zo heb ik altijd wel één bij me. ^^ De drie kleuren die ik heb zijn Brave, Mehr en Twig. Alledrie neutrale kleuren die overal wel bij passen. Mijn voorkeur gaat telkens naar dit soort kleuren aangezien deze makkelijk te combineren zijn en altijd te dragen vallen. Op het werk of een avondje uit, het kan.

ENVIRON ANTIOXIDANT GEL


Dit artikel kreeg ik wel, maar mijn huid is werkelijk waar verbeterd sinds ik deze gebruik. Normaal is mijn gelaat vrij rood, hier en daar wat uitslag en jeuk. Dit is nu heel erg verminderd. De roodheid is niet helemaal weg, maar al heel wat beter. De jeuk en uitslag zijn wel weg. Eindelijk! De gel is intussen bijna op dus het gaan stilaan tijd worden om een nieuwe tube te kopen.

URBAN DECAY NAKED HEAT


Dit palette kocht ik tijdens de 24u dat het in voorverkoop beschikbaar was bij Sephora.fr en het is echt een favoriet geworden. Sowieso ben ik fan van de Naked paletten (ik heb ze dan ook allemaal), maar deze springt er echt bovenuit. De mooie warme kleuren <3. Veel liefde voor dit palette.

I’M A CATICORN


Dit telefoonhoesje kreeg ik toegestuurd door Casimoda.nl. Ik heb een iPhone 6s Plus en ik vind het voor de Plus versies van iPhone echt niet evident om een leuk hoesje te vinden. Voor een 6 al helemaal niet meer aangezien ze telkens zo snel overgaan op een nieuwe versie. Iedereen weet dat ik een unicorn fan ben en meerdere katten heb dus dit hoesje is echt ideaal voor mij. ^^ It makes me smile everytime.

INSTAX MINI 9


Sinds de release van de eerste Instax mini wou ik het hebben. Alleen het kost toch waardig wat centjes voor zo’n fototoestel. Met behulp van een waardebon en wat opleg kon ik deze goedkoop aankopen en heb ik nu eindelijk ook één! En dan nog in de kleur Flamingo Pink, het kon niet beter. ^^ Het is ook gewoon een leuke gadget om te hebben.

little family of 3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Kool Family
  20 september 2017 at 11:43

  Instax mini is echt super!
  En ooooh, het schapenvelletje waar alles op ligt. Zalig!

 • Reply
  Johanna
  20 september 2017 at 21:55

  Ik ben ook fan van UD maar ik wacht op een soort koele variant van dit palette 🙂
  Zou beter bij me passen.

  • Reply
   Sarah
   21 september 2017 at 07:30

   Dan is het Smokey palette misschien wel iets voor jou. Je moet je dan wel haasten want die verlaat het assortiment.

   • Reply
    Johanna De Saeger
    21 september 2017 at 08:15

    Ooh die is inderdaad mooi! Ik gebruik nu ultimate nudes, die bevalt me heel erg. Ik denk wel dat ik een gelijkaardig palette als Smokey heb van MUA. Ik zou ze eens moeten vergelijken.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: