Lifestyle

MIJN FAVORIETE NETFLIX SERIES #3

Netflix

Ik kwam net tot de constatatie dat ik in 2017 geen ‘Mijn favoriete Netflix series’ post maakte! Hoe kan dat nu??!! De laatste dateert sinds oktober 2016, hoog tijd om dus een update te plaatsen!

STRANGER THINGS – SEASON 2

stranger-things-2-970

Intussen is het tweede seizoen van Stranger Things al even te zien op Netflix. Het “kwaad” zit vast in Will, de jongen die in het eerste seizoen vermist raakte. In dit tweede seizoen zie je hoe ze dit kwaad proberen te bestrijden. En dat met de nodige vieze beesten en spanning!

RIVERDALE

2b72cbb0a7574e89e8296bec68af6f3aa1610274

Een jongen die plots vermist raakt, een vader die in de gevangenis zit, een andere vader die lid is van een bende, … Riverdale is een serie met een ideale portie drama à la Gossip Girl en Pretty Little Liars. Dit is dan ook mijn me-time serie. ^^

DYNASTY

dynasty-2017

Mogelijk ken je wel de ‘Dynasty’ van vroeger. Wel, nu zit hij dus in een new and improved jasje en ik moet zeggen … I LOVE IT! Een heerlijke serie vol, jaloezie, afgunst, drama en een hele hoop leugens.

Dit zijn op dit moment mijn favoriete Netflix series. Ik keek afgelopen jaar ook naar 13 reasons why wat ook echt de moeite is om te bekijken!

Welke series zijn jouw favorieten op Netflix? Laat het weten in de comments!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: