Lifestyle

FASHION | ZOMER BIJ ESPRIT

Morgen en zaterdag gaan we hier zomerse temperaturen bereiken en dat doet me er meteen aan denken dat mijn zomer garderobe wel een update verdient. Een nieuw seizoen = nieuwe kleren, toch? 😉

Mijn voorkeur gaat naar zwierige lichte stoffen, maxi dresses en maxi skirts. Lekker zwierig en toch altijd gepast om te dragen, op het werk en op verplaatsing. Omdat ik altijd tevreden ben over de kleren van Esprit, nam ik daar eerst even een kijkje in de webshop.

DRESSES

Ik draag eigenlijk niet zo vaak jurken, maar ik ben er wel gek van. Helaas voel ik me met mijn voller lichaam niet altijd even goed in … Deze jurken koos ik uit voor deze inspiratiepost:

Ik koos voor een schattige A-lijn jurk met een leuk detail op de schouders. Een comfy zwarte maxi-dress, volgens mij zou iedereen deze in de kast moeten hebben. En dan een fleurige jurk die altijd wel past.

PANTS

Het merendeel van de tijd draag ik dus broeken. De broeken die de laatste tijd meer en meer mijn aandacht trekken zijn modellen zoals hieronder. Comfy maar toch draagbaar op elk moment.

SKIRTS

Deze rokken deden mijn hartje sneller slaan. Een tule rok heeft een hoog prinses gehalte en de blauwe verleidde me met de leuke bloemetjes. Ik heb al zo’n soort model rok in de kast, ook met blauwe strepen. Maar met de bloemetjes heeft het wel dat ietsje meer.

SHIRT

En dan heb je dit ene shirtje dat ik op mijn overzichtspagina tegenkwam. Met flamingo’s. Volgens mij zou deze perfect passen met de roze tule rok van hierboven. ^^

048CC1K015_100_20

Ben jij al klaar voor de zomer? Ook al je kleerkast aan het omgooien en aan het bedenken welke stuks je graag in je kast zou hebben?

Je kan de items scoren bij Esprit!

Let me know in the comments! x

 

*uitgelichte afbeelding: Shutterstock

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  5 april 2018 at 12:43

  Ik ben er helemaal klaar voor ??

 • Reply
  Kool Family
  10 april 2018 at 12:26

  Mooie stuks heb je geselecteerd!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: