Lifestyle New in

FASHION | JBC COLLECTIE VAN KAREN DAMEN

Afgelopen woensdag mocht ik aanwezig zijn bij de exclusieve showcase van Karen Damen. Tijdens een hapje en drankje konden we de eerste collectie van Karen ontdekken, er waren verschillende standjes waarbij iemand stuks aan had uit haar collectie. Om het af te maken zong Karen ook nog een aantal nummers van haar nieuwe album. 10/10 voor het event!

Niet dat ik ze persoonlijk ken, maar Karen komt altijd over als een erg sympathieke madam met een groot hart voor haar medemens. Haar kledingstijl is ook ééntje die aanleunt bij die van mezelf dus toen ik hoorde dat ze met een eigen collectie kwam bij JBC was ik wel heel erg benieuwd geworden.

Karen Damen houdt van kledij die comfortabel is en daar hou ik zelf ook heel erg van. Als ik minstens 8u per dag van huis ben, wil ik dat m’n kledij goed zit. Karen koos alles zelf, de prints, de stoffen, de snit. Het is echt haar collectie.

Bij het ontwerp van haar collectie vertrok Karen Damen vanuit de favoriete kledingstukken uit haar eigen garderobe. Samen met het designteam van JBC vertaalde ze haar persoonlijke evergreens in een veelzijdige, comfortabele en makkelijk combineerbare collectie.

Haar nummer 1 outfit uit deze collectie is de Floral suit. Zelf ben ik eerder fan van haar maxi rok, shirt en sweaters(dress). Ik heb het gewoon niet zo voor bloemenprints, al zijn er heel wat mensen die zo’n outfit echt ownen.

SHOP TILL YOU DROP

Haar collectie verscheen donderdag 8 maart in de winkels en ik ging ook meteen langs na mijn werk om een aantal van mijn favoriete stuks te bemachtigen. Ik kocht de twee sweaters, de maxi rok en het t-shirt met fantastische quote. Nog op mijn verlanglijst: de jeans en sweaterdress.

En een pluspunt voor mij, alle outfits zijn te dragen met sneakers en deze zomer lijkt de maxi rok me ook mooi met een paar leuke (sleehak) sandalen.

Wat vinden jij van de collectie? Kocht je er al iets van?

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kool Family
  12 maart 2018 at 09:15

  Mooie look! Ik vind Karen ook een super-madam en ben zeker dat deze collectie he goed zal doen, maar voor mij is de stijl een beetje te casual, dus ik laat deze aan mij voorbij gaan.

 • Reply
  Nicole Orriëns
  13 maart 2018 at 09:12

  Ik vind die groene kanten rok wel heel erg mooi!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: