Kids Spelen

My Fairy Garden | Fairy Flowerpot

my fairy garden

My Fairy Garden is een merk dat momenteel drie sprookjesachtige tuiniersets onder zijn dak heeft, namelijk Fairy Flowerpot, Lilypad Gardens en Fairy Garden. Je kan deze uiteraard apart gebruiken maar eventueel ook allemaal verzamelen en één groot feeën dorpje maken. ^^ De doelgroep voor de sets is 4 jaar en ouder. Wij kregen de Fairy Flowerpot om uit te testen en aangezien de doelgroep leeftijd 4+ is wilt dat zeggen dat Enora nog net wat te jong is voor het tuinier gedeelte, maar het bloempotje waar een fee in woont vindt ze zeker leuk! Enthousiasme had ze niet te kort bij het uitpakken van het setje.

Wat is My Fairy Garden?

Met My Fairy Garden kun je samen met je kind (4+) een magische sprookjestuin creëren en is het ideaal om kinderen te stimuleren om buiten te spelen en de natuur te ontdekken, respecteren en verzorgen. Wij kregen de Fairy Flowerpot om uit te testen.

Fairy Flowerpot

Om het iets vlotter te laten verlopen en om meteen resultaat te hebben besloot ik de zaadjes voor een volgende keer te houden en nu gewoon een bloemetje te planten in de Fairy Flowerpot. De zaadjes bewaar ik op een donkere plek zodat Enora ze volgend jaar kan zaaien in haar Fairy Flowerpot. Een minpuntje vind ik wel dat het deurtje vrij los zit, Enora heeft het zo al een paar keer losgemaakt, gelukkig is het wel terug makkelijk te herstellen, maar het deurtje sluit ook niet volledig. Het past precies niet helemaal in het deurgat, maar bon, dat stoort Enora niet, haar feetje is toch bijna nooit thuis. ^^

my fairy garden

my fairy garden

Producten

my fairy garden

Fairy Flowerpot – €14,99

my fairy garden

Fairy Garden – €19,99

my fairy garden

Lilypad Gardens – €29,99

Tip!

Wil je nog wat ideetjes voor jouw Fairy Garden? Bekijk dan zeker hun blog, Facebook, Instagram en Pinterest pagina!

*Dit product werd me toegestuurd maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  9 september 2016 at 08:03

  Ik heb ‘m al een paar keer voorbij zien komen en ik vind het echt heel leuk! Doet me aan de Efteling denken!

 • Reply
  Sofie
  9 september 2016 at 08:28

  Leuk hé!
  Wij mochten de garden zelf testen en Emma is er nog vaak mee bezig.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: