Events Lifestyle

EVENTS | PRESSDAYS FW17

Twee maal per jaar openen PR bureaus hun deuren voor bloggers, stylists, journalisten, influencers, … Dit heten ze dan Pressdays. Deze week was het terug zo ver en mochten we (op uitnodiging) opnieuw langskomen om de nieuwe collecties voor het volgend seizoen te ontdekken. Aurélie (lovelifelovefashion.be) en ik waren om 8 uur ‘s ochtends al paraat en trokken samen richting Antwerpen. Pret verzekerd!

We wouden dat het een leuke dag zou worden, zonder ons op te jagen om alle bureaus te kunnen bezoeken. En vooral overal genoeg tijd kunnen doorbrengen, de medewerkers van het PR bureau te kunnen spreken en just have fun. We bezochten uiteindelijk 9 PR bureaus, de vorige seizoenen waren het er zo’n 12/14. Maar het was leuk, echt!


Dit jaar nam ik mijn spiegelreflex niet mee, hij doet het niet altijd even goed meer en het is uiteindelijk ook wel een lomp geval om mee te nemen. Deze post zal dus niet veel foto’s bevatten, behalve die van op mijn iPhone, maar ik maak dat volgend seizoen terug goed want ik kocht vandaag een compactere systeemcamera! Feestje!

FASHION

Komende winter ga je in de kledingwinkels vooral donkere tinten terug vinden. Ook bordeaux en oker spelen een grote rol. Giovane gaat met een aantal pareltjes komen <3<3<3. Guess heeft een schoudertasje waar ik helemaal verliefd op ben, maar ook de tassen van Mieke Dierckx zijn helemaal geweldig. Nog mooier in real life! De kraagjes van Idiot du village en Lilirooz zijn ook helemaal top! Je kent het wel, je wilt een hemd onder je sweater aan maar dat zit zo ongemakkelijk, met deze kraagjes is dit opgelost.

BEAUTY

Bourjois en Rimmel komen met een aantal leuke oogschaduwpaletten op de markt. De Echanted lashes van Eylure zien er geweldig uit. Sothys heeft heel wat nieuwe producten op de markt en Kneipp heeft een heel gamma om jouw voeten de verzorging te geven die ze verdienen. Ik liet ook een huidanalyse doen bij de lieve mensen van Hélène V., zo kwam ik er achter dat mijn huid best wat zonneschade heeft en dat ook mijn hydropefiele laag beschadigd is waardoor mijn huid de goede stoffen uit crèmes eigenlijk niet meer kan opnemen en zo ook niet kan verzorgen. Tijd om dus aan de slag te gaan met Environ om dit te herstellen! Ook de make-up van Jane Iredale verraste me! Maar hierover later meer. ^^

KIDS

Er is niet zo veel kids te spotten tijdens de persdagen maar wat ik gezien heb bevalt me wel. Naturino heeft een aantal leuke schoenen in petto voor de winter en Name IT heeft zoals gewoonlijk erg leuke kledingstukken. AS Adventure komt ook met een erg leuke kinderlijn. Bij Contigo moet je zijn voor funny drinkbekers.

LIFESTYLE

Salt & Pepper heeft erg mooie kaarsen in marmer, echt prachtig. AEG komt met een coole (en mooie => rose gold <3) stofzuiger met ingebouwde kruimeldief en nog een paar andere leuke functies. De bloemen van Bloomon zijn ook erg mooi, zo konden we meedoen met een workshop om te leren hoe we de bloemen in een vaas moeten schikken. Nu ik zo’n boeket in huis heb wil ik wel op zoek proberen gaan naar zulke bloemen bij de bloemist. Of misschien moet ik wel gewoon een abonnement nemen bij Bloomon?

FOOD

Het eten tijdens de persdagen was GEWELDIG! Het was allemaal zoooo goed. Dat is altijd leuk tijdens de persdagen, we worden zo goed verzorgd. Zo fijn.


Zo, dit was het zo denk ik. Volgens mij heb ik de highlights vermeld, dat is dan wel het nadeel als je weinig tot geen foto’s hebt. ^^

Happy Moments

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Saar
    1 mei 2017 at 13:41

    Ik heb duidelijk wat gemist deze keer. Leuke foto’s

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: