Kids Spelen

EVENT | VTECH BLOGGERSLUNCH | AFGELOPEN

Donderdag 21 september was ik aanwezig op de eerste bloggerslunch georganiseerd door VTech in België. Super fijn dat ik erbij mocht zijn. We werden opgewacht bij het Felix Pakhuis in Antwerpen waar we een preview zouden krijgen van de nieuwe producten voor het najaar en ook een heerlijke lunch. We kregen ook een aantal leuke spullen mee naar huis, voor één van die items heb ik de hulp nodig van één van jullie. Het is namelijk een speeltje voor een baby en aangezien ik al even uit de pampers ben wil ik graag één van jullie de kans geven om deze te reviewen voor Little Family of 3.

Het was een beperkte groep, wat wel fijn was. Zo heb je de kans om iedereen wel even te spreken. We maakten met elkaar kennis en dan kon de voorstelling beginnen. Een heleboel nieuwe en erg leuke producten komen er aan. Zelf heb ik intussen toch wel al een “cadeaulijstje” opgesteld van wat ik denk dat leuk en leerzaam is. Ik gok dat iedereen VTech wel kent. Vrij kleurrijk en alles maakt geluid. Dat waarvan je eerst denkt van “dat komt hier niet binnen”, maar waar je uiteindelijk massa’s van hebt. Gewoon omdat het toch echt leuk is.

VTech is ook niet gewoon speelgoed, maar telkens kunnen de kinderen er wat mee leren en zichzelf ontwikkelen. In elk geval, als je bij ons binnenstapt, merk je wel dat VTech bij ons goed vertegenwoordigd is. Ik denk dat wij nu zo’n tweetal jaar Zoef Zoef dieren verzamelen. Alles mooi opbergen zit er hier niet meer in.

WHAT’S NEW

Voor en na de lunch hebben we een voorstelling gekregen over de nieuwe producten die gepland staat voor dit najaar. Heel leuk om te zien hoe de mensen van VTech zo enthousiast zijn over hun producten. Hieronder geef ik jullie een preview van een aantal nieuwe producten die ik tijdens de lunch heb gespot en heb uitgeprobeerd. Af en toe mogen we zelf toch ook nog even kind zijn, toch?

SUZY EN HAAR PUPPYVRIENDJE

suzy en haar puppyvriendje

Aangezien Enora een echte poppenmoeder is kon het niet anders dan dat Suzy en haar puppyvriendje tot mijn favorieten zou horen. Dit lieve paar communiceert met elkaar, maar je kan ook met beide los spelen. Ideaal ook als je twee kindjes hebt, zo kunnen ze elk een vriendje hebben en ook samen spelen. Suzy leert haar puppy door middel van commando’s kunstjes en naarmate dat jouw kindje met Suzy en de puppy speelt, evolueren ze ook mee met je kind. Uiteindelijk leren ze praten, tellen, emoties herkennen en krijg je een tal van verzorgingstips. Met meer dan 100 vrolijke zinnetjes, geluiden, melodietjes en gezongen liedjes zorgen voor oneindig speelplezier.

MAGIBOOK

vtech magibook

De Magibook zit echt super goed in elkaar, hier ben ik ook enthousiast over en het lijkt me een erg interessant en educatief “speelgoed”. In het boek is alles intereactief. Met de magische pen klik je op iets en je hoort wat het is of het geluid dat iets maakt. Je leert er slimme weetjes, kleuren, cijfers, dieren en leuke liedjes mee. Aan de Magibook zit ook een handvat dus je kan het ook gemakkelijk overal meenemen. Ook handig om hen bezig te houden tijdens een lange autorit. Als je de Magibook koopt zit er al één boekje van 2-5 jaar bij, je kan nog extra activiteitenboekjes aankopen naar mate dat jouw kindje groeit en evolueert.

ZOEF ZOEF DIEREN AVONTURENJUNGLE

zoef zoef avonturenjungle

Zoals ik hierboven al zei, zijn wij grote fan van Zoef Zoef dieren. Deze nieuwe versie is ietsje anders dan de voorgaande. VTech introduceert nu namelijk ook tuimeldiertjes. Bij de set heb je een “normaal” Zoef Zoef diertje en nu ook 5 tuimeldieren. Deze zijn zelf niet interactief op dit moment maar ze tuimelen heerlijk over de glijbaan, dansen in het bubbelbad en doen gewoon lekker mee met de andere Zoef Zoef dieren. Een leuke aanvulling voor onze huidige sets. Lees ook mijn voorgaande artikel over Zoef Zoef Dieren.

Ze komen ook met een heleboel nieuwe diertjes en ik kijk er al naar uit om een aantal diertjes op te nemen in onze groep. ^^

SCHEP EN LEER IJSCOKAR EN SPEELPRET PICKNICKSET

vtech ijscokar

Deze vind ik ook ontzettend leuk! Enora houdt van ijsjes scheppen dus ik zie het al helemaal voor mij hoe ze zou reageren met deze leuke ijscokar. Ik denk dat we gedurende weken alleen maar ijsjes zouden eten, haha. ^^ Met de ijscokar leert je kindje spelenderwijze kleuren, tellen, smaken van ijsjes en nog veel meer. De interactieve scheplepel herkent ook welke smaken en toppings er gebruikt worden.

vtech picknick

In diezelfde stijl is er ook nog de Speelpret Picknickset. Ook met dit zie ik Enora al dolenthousiast worden. Ze maakt heel graag “eten” voor ons klaar in haar keukentje dus een picknick mandje waar ze meteen eten uit kan toveren zou wel geweldig zijn. In 2 speelstanden maak je spelenderwijs kennis met vormen, kleuren, etenswaren en tegenstellingen.

Deze sets geven me ook wel een beetje Dora The Explorer gevoel, de gezichtjes op deze twee sets doen me denken aan Dora’s rugzak.

TESTER GEZOCHT: SPIEGEL SPEELPANEEL

spiegel speelpaneel

Voor dit leuke babyspeeltje ben ik op zoek naar een tester die deze zou willen reviewen voor Little Family Of 3. Enora is hier al veeeeeeel te groot voor, hoe leuk het ook is, dus geef ik dit liever mee aan een kindje die er zeker van kan genieten. Het is geschikt voor kindjes vanaf 3 tot 24 maanden. Het nodigt de kindjes uit om verstoppertje te spelen, als je op de knipperende stertoets drukt dan verschijnen een aapje en leeuw in de spiegel. Je kan het bevestigen aan het bedje of park, maar je kan het ook gewoon op de grond gebruiken. Wat verwacht ik van de tester? Eigen gemaakte foto’s in de stijl zoals je hier ziet op de blog (liggend), een leuke review van hoe jullie het speeltje ervaren en hoe je kindje reageert op de melodietjes en dierenvriendjes.

 

Wil je graag tester worden? Reageer dan hieronder met leeftijd van je kindje erbij! Ik kies iemand op 14 oktober 2017.

little family of 3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Natasja
  2 oktober 2017 at 13:00

  Oh dit zou wel eens super leuk kunnen zijn voor mijn kleine kapoenen als onthaalouder! De jongste is 4 maand en dan zijn er nog 4 kapoenen tussen 17 en 19 maand 🙂

 • Reply
  Tineke
  2 oktober 2017 at 17:28

  Lijkt mij superleuk om te mogen testen. Mijn zoontje is bijna 1,5 en gek op knopjes, Ik denk dat hij dit wel heel erg leuk zou vinden.
  Liefs

 • Reply
  Linde
  3 oktober 2017 at 15:19

  Dat lijkt mijn wel iets voor mijn (bijna) 1-jarige Lilou 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: