Events Lifestyle

EVENT | Self | Bring out your inner beauty

Self

De meesten onder jullie hebben vast al gehoord van Self, een natuurlijke verzorgingslijn voor moeder en kind. Uiteraard mogen de mannen het gerust ook gebruiken. 😉 Self is ontstaan na Isabelle haar zoektocht naar de juiste verzorgingsproducten voor haar huid, omdat ze deze niet kon vinden, had ze het idee om zelf een 100% natuurlijke verzorgingslijn op de markt te brengen. Zo is uiteindelijk Self geboren.

BRING OUT YOUR INNER BEAUTY

Zelf had ik al gehoord van Self voor ik naar het event ging gisteren, maar ik had het nog niet uitgetest. Heel fijn dus dat we er op het event even de kans voor kregen. De producten ruiken allemaal hemels, de ingrediënten lijst ziet er erg goed uit en mijn huid voelde nadien suuuuper zacht aan.

Op het event waren drankjes voorzien van The Mocktail Club. Versgemaakte mocktails, yes please! Ook Madam Bakster was aanwezig met haar heerlijke taarten. Stiekem was ik hier ook heel erg benieuwd naar. Taart zonder geraffineerde suikers, ei en dergelijke, zou dat wel lekker zijn? Maar ik kan je na gisteren volmondig ja antwoorden! Ik ben helemaal fan!

Cheers! #self #naturalself #event #blogevent #blogger #beauty #skincare #natural #naturalskincare #skin #themocktailclub #gent

Een foto die is geplaatst door Sarah • www.littlefamilyof3.be (@sarah_littlefamilyof3) op

@madambakster Je hebt er een fan bij! Dankjewel voor dit heerlijke stukje taart. ? #madambakster #self #naturalself #healthyfood #healthy #cake #taart #gent #blogger #blogevent

Een foto die is geplaatst door Sarah • www.littlefamilyof3.be (@sarah_littlefamilyof3) op

Tussen de mocktail, de uitleg over de producten en de taart liet ik ook nog even mijn portret schetsen. Ik ben altijd gefascineerd door mensen die zo goed kunnen tekenen. Helaas is dat een talent die ik niet bezit. Om eerlijk te zijn zal dat vast niet het enige talent zijn dat ik niet bezit, maar bon.  ^^ Nadien konden we ook nog even een boeketje samenstellen en ik moet zeggen dat mijn boeketje toch vrij goed geslaagd is. Ik ben er in ieder geval blij mee, zo krijg ik toch nog eens van iemand bloemen. 😉

FINE DELICATE

Van Isabelle mocht ik nog een product uit haar verzorgingslijn kiezen die ik heel graag zou willen testen. Omdat ik wel last heb van een droge huid (niet mijn gelaat) heb en Enora daar ook last van heeft, vooral in de winter. Koos ik voor Fine Delicate, een body butter. Deze ochtend heb ik er al meteen Enora ingesmeerd met het product en ze is zelf ook al helemaal fan van de geur. “Lekker!” zei ze. ^^

Hoe de body butter me bevalt zien jullie binnenkort hier op de blog!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ester
  12 oktober 2016 at 12:22

  *komt van onder haar steen gekropen*
  Self?! .. eerlijk waar nog nooit van gehoord en ik schaam me dood!

  Ziet er wel erg mooi uit. Ben benieuwd naar je review!

 • Reply
  irma
  12 oktober 2016 at 15:19

  Hier nog iemand die onder een steen heeft gelegen hoor! *schaam*
  Maar ik ben wel heel erg benieuwd!

 • Reply
  Beauty treasures
  16 oktober 2016 at 09:00

  Ik was er niet bij, maar fijn om via deze weg toch een sneak peek te krijgen van het event! Het merk maakt mij al een tijdje benieuwd. Ik vind hun eenvoudige verpakkingen zeer mooi.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: