Events Lifestyle

EVENT | ProNails | A/W 2016

Pronails

Afgelopen donderdag was ik aanwezig op het Persevent van ProNails in Brasschaat, waar hun hoofdkantoor gevestigd is. Tijdens het event werden we op de hoogte gebracht van de nieuwste trends voor dit najaar, hun nieuwe Longwear formule, maar ook hun nieuwe handverzorgingslijn. Dat laatste ruikt trouwens suuuuper lekker! Tijdens het event mochten we normaal genieten van een behandeling of zelf wat producten uit proberen, maar daar bleek helaas geen tijd meer voor te zijn. Dat was wel een minpuntje na zo’n lange rit, maar ik kan je wel vertellen dat de nieuwigheden er wel heel aantrekkelijk uit zien!

COLOUR CODE COLLECTION

ProNails

Het eerste wat we zagen was de ProNails Longwear collectie genaamd Colour Code. Dit is een collectie met een aantal mooie retro kleurtjes. De kleuren van links naar rechts:

Dress Code | Pebble Purse | Casual Chic | Cocoa Couture | Aged Cognac | Burnt Red

Mijn favoriete kleuren uit deze collectie zijn Casual Chic en Burnt Red.

RISING SUN COLLECTION

Pronails

Daarna zagen we Rising Sun, een collectie gebaseerd op de Oosterse landen. De kleuren van links naar rechts:

Cherry Blossom | Red Lantern | Evening Orchid | Empire of the Sun | Geisha Garden | Silk Market

Van deze collectie heb ik Cherry Blossom vanuit de goodiebag die we die avond kregen, maar verder staan Silk market, Evening Orchid en Geisha Garden nog in mijn favorietenlijstje. Van de Cherry Blossom komt later nog een review online.

BACK TO WOOL COLLECTION

ProNails

De Back To Wool collectie is een hele mooie nude collectie. Gebaseerd op knusse wollen dekentjes en truien die je draagt of rond je hebt tijdens de wintermaanden. De kleuren van links naar rechts:

Show Some Skin | Melted Marshmallow | Back To Wool

Hiervan is Show Some Skin mijn favoriet. Die kleur is niet te bleek, niet te roos maar net perfect! <3

MUST HAVE COLLECTION

Pronails

ProNails bracht 6 van hun meest verkochte kleuren uit voorgaande collecties uit in de nieuwe Longwear nagellak. De kleuren van links naar rechts:

New Icon | Must Have Red | Red Canapé | Blind Date | Back To Basics | Russian Rose

ANTI-AGE HAND CARE

ProNails

ProNails heeft nu ook een eigen handverzorgingslijn en ik moet zeggen dat ik best onder de indruk ben van de producten. De verpakking ziet er geweldig uit, de producten ruiken hemels en ze maken je handen ontzettend zacht! Hiervan kreeg ik het Deep Defense Hand Serum in de goodiebag en die gebruik ik nu trouw minstens twee keer per dag zoals voorgeschreven. Hier komt later nog een review. Op mijn wishlist staat nog de hand crème.

NAIL ART

Pronails

ProNails

Bij hun collecties hebben ze ook heel erg leuke bijhorende nail art en dit keer niet alleen stickers, maar ook stempelplaten! Iedereen kent vast wel de stempelplaten van Konad, maar nu heeft ProNails dit nu ook. Ik ben helemaal fan van de Back To Wool en Love Your Hands stempelplaten.

Momenteel ben ik de nagellak aan het testen, terwijl ik dit hier typ is het dag 2 en ik breng jullie zo snel mogelijk een review over deze Longwear nagellak. Zou hij echt zo goed zijn? Ook over de serum bezorg ik jullie een review.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Tine van Juwelendoosje
  16 oktober 2016 at 14:07

  Mooie foto’s! De kleurtjes zijn mooi, en ik ben blij dat kaki een echte opmars maakt dit najaar! Zelf gebruik ik niet veel nagellakjes, ik heb een nagelstudio dus ben meer geïnteresseerd in Gellak of UV-lakjes. Heb je daar ook al reviews over gedaan? Ben benieuwd om ze te lezen dan.

  • Reply
   Sarah
   16 oktober 2016 at 16:00

   Gellak helaas nog niet, al wil ik dat heel graag eens peoberen. Eigenlijk wou ik tijdens het event de So Polish Protech & Peel proberen, maar helaas was er dus geen tijd meer. Zelf heb ik een hele tijd gewone gelnagels gehad.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: