Events Lifestyle

EVENT | PRESS DAYS SS18 @ ANTWERP

Gisteren ging ik samen met Charlene en haar zus Kim op stap. We deden in de namiddag een rondje persdagen. Normaal ga ik elke keer een hele dag, maar dit jaar had ik niet zo heel veel zin om een hele dag rond te lopen. Ik heb wat problemen met mijn rechtervoet en vandaag voel ik het ook al dubbel en dik. 🙁 De paar PR bureau’s die we gedaan hebben waren wel fantastisch. <3 We mochten alweer spieken wat de collecties zijn voor volgend seizoen, lente/zomer 2018 en er zitten echt heel mooie stuks bij.

@ YAPADO

Ik denk dat ik stiekem mag zeggen dat Yapado één van mijn favoriete bureau’s is gedurende de persdagen. Je voelt je er echt welkom, de mensen zijn super vriendelijk (het is natuurlijk een Gents bureau …) en het eten is GE-WEL-DIG. Met honger buiten komen bij Yapado, dat kan niet. Het eten was gemaakt met allemaal LIDL producten dus ook gemakkelijk en budgetvriendelijk voor ons om na te maken. ^^

PAARL

Paarl is een tassenmerk die ik nog niet kende, ondanks dat het een Gentse ontwerpster is. Shame on me! Ze maakt prachtige tassen. Ik was op slag verliefd op een model die bij Yapado tentoon stond tijdens de Press Days, maar nu ik de website bekeek ben ik mijn hart al verloren aan wat anders.

BEAUTY GOODIES

Eylure, Sothys, Kneipp, … hadden allemaal hun nieuwigheden voor de feestdagen. Eylure heeft een aantal erg mooie mink effect valse wimpers. Can’t wait to try those out!

HEIDI KLUM & LIDL

Heidi Klum komt in samenwerking met LIDL met een leuke feestcollectie. Ik spotte in elk geval al een erg leuk paillettenjurkje.

Verder was er ook een robotstofzuiger van AEG, Mistral Home met hun zalig zachte dekentjes en dergelijke, Salt&Pepper met hun leuke home accessories, Moon Boots, …

 

@ APPLETREE / COMPRENDO / BUROCOCO3

De Press Days van Appletree/Comprendo/burococo vond dit jaar plaats in HAVN CHURCH in Antwerpen en het was echt een top locatie! Ik was er al eens eerder voor het Remington event, maar het blijft echt een topper. We zagen bekende merken, proefden wat gin, lieten onze wenkbrauwen en make-up doen, … Kortom, het was plezant.

NANNIC

Nannic is een skincare merk die ik zelf nog niet eerder probeerde, ik ben er wel erg benieuwd naar want de resultaten die ze konden tonen in hun portfolio waren wel geweldig. Zowel voor mensen met rimpels als mensen met huidproblemen zoals, acné, littekens, rosacea, striae, …

RIMMEL/BOURJOIS

De producten van Rimmel en Bourjois hadden we al gespot tijdens de Speed Date, dus die waren op een paar nieuwigheden na vrijwel hetzelfde. Maar nog steeds leuk om te zien en de kleuren uit te proberen die we nog niet hebben. ^^

SELF

Self, het heerlijk natuurlijk skincare merk dat op en top vrouwelijk is met hun mooie roze verpakkingen. Het is ook fijn dat de body cream enzo ook voor kinderen gebruikt mag worden.

WUNDERBROW2

We lieten ook onze wenkbrauwen doen bij de lieve dame van Wunderbrow2. Bij mij kon ze ze niet volledig doen aangezien ik ze al had gedaan met de Tattoo Brow van Maybelline. Ze heeft enkel een touch-up gedaan. Maar ik vind het in elk geval een veelbelovend product en ben er wel erg benieuwd naar.

@ THE KUBE

Bij The Kube vielen de press days ook niet tegen. Zoveel mooie merken, zoveel mooie kleren. Ik stelde in elk geval al een mentale wishlist op. Ze hadden ook een geweldige blender en een soort koelbox waar je je voedingswaren ook vacuüm in kan bewaren. Helaas was het prijskaartje niet zo mooi, maar bon. Goed gerief kost helaas geld. En de schoenen, god, zoveel mooi schoenen. Liefde liefde liefde.

 

@ MEDIA MANIA

Media Mania was het laatste bureau waar we heen gingen voor de press days. Daar spotte ik ook heel wat leuke items. Zowel voor mij (misschien met een paar kilootjes minder) als voor Enora. Vooral van Guess en Lola&Liza. Naturino heeft een heleboel super leuke schoenen voor komende zomer en Guess heeft alweer een hele hoop fantastische tassen ontworpen. Om dan nog niet te spreken over By Miracles van Annelien Coorevits, die tasjes, die kaarsen, dat alles <3.

   

Jullie lezen het al, het was een erg leuke namiddag. Het verkeer viel goed mee, ik was in leuk gezelschap en de bureau’s waren op hun best! Thank you for having me!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: