Events Geen categorie Lifestyle

EVENT | PR SPEEDDATE + UNBOXING

Afgelopen donderdag ging ik op PR Speed Date in Antwerpen. Twee jaar terug ging ik naar hun eerste editie van de Beauty Speeddate. Vorig jaar heb ik helaas moeten skippen, maar dit jaar wou ik er zeker nog eens bij zijn! Alle vertegenwoordigers van een bepaald merk zaten aan een tafeltje waar we dan telkens zeven minuten de tijd kregen om over de producten/merk te praten. Er waren niet echt merken dat ik nog niet kende, wel een aantal die ik nog niet probeerde.

MYLÈNE

Volgens mij kent iedereen de producten van Mylène en maakte de helft daarvan al eens een homeparty ervan mee. Mylène heeft zowel beauty producten (make-up en skincare) als producten voor je huis. Met de update van hun logo en verpakkingen zien ze er ook heel wat moderner uit. Mylène heeft erg fijne producten, zo heb ik er ook een aantal van staan die ik kocht tijdens homeparties. Tijdens het event leerden we kennis maken met hun nieuwe detox lijn die er veelbelovend uit ziet en de nieuwe lijn voor mannen, Barista.

MATISSE AND HENRI

Matisse and Henri is een merkje dat jongensbroeken heeft ontworpen met een elastische band. Je hoeft niet meer te sukkelen met rits en knopen. Ze hebben uiteraard niet enkel broeken in hun assortiment, ze hebben ook truien, hemdjes en pyjama’s. De kledij is super mooi afgewerkt en ik vind het eigenlijk jammer dat ze geen broeken maken voor meiden, haha.

CALVIN KLEIN ONE GOLD

Als je het woord parfum laat vallen ben ik één en al oor. Ik kan niet ontkennen dat ik fan ben van van parfum. Toen ik deze heerlijke unisex geur mee mocht nemen naar huis kon de vreugde niet op! En het is een ideaal geschenkje voor je vriend/man. Hij is namelijk unisex dus je kan hem stiekem ook gebruiken. 😉

ARTDECO – CLAUDIA SCHIFFER

Claudia Schiffer heeft in samenwerking met Artdeco deze prachtige limited edition beauty producten op de markt gebracht. Het bestaat uit een geheel assortiment, foundation, concealer, de nodige poeders, oogschaduw, lipsticks, … De verpakkingen zijn ook fantastisch mooi.

DI LADIES

De dames van DI waren er om hun Ladies lijn voor te stellen en daarbij ook hun nieuwste Lady.

BIOTONA

Jullie hebben Biotona vast al in de winkel gezien, maar mogelijk nog niet geprobeerd. Op het event kregen we wat uitleg over de nieuwe producten in hun assortiment en ook een gezonde variant voor chocomelk. Dat is voor mama’s sowieso wel interessant!

FROSCH

Frosch was hier in huis niet onbekend, ik kocht hier al het huisparfum van met veenbessen. HEERLIJK! Donderdag waren ze er om hun limited edition afwasproduct voor te stellen. Je kan deze uitsluitend vinden bij Delhaize en er zijn 5 verschillende flesjes met leuke decoratieve print. Het afwasmiddel is gemaakt met Aloë vera en is zacht voor je handen.

4711

Nog meer parfum! We leerden kennis maken met de nieuwe limited edition geuren van 4711. Ten eerste vind ik de flesjes geweldig nostalgisch en ruiken ze heerlijk!


BOURJOIS | RIMMEL | SALLY HANSEN

Het tafeltje van Bourjois, Rimmel en Sally Hansen was erg goed gevuld. Heel veel mooie producten en ze had zodanig veel goodies mee dat we een zakje vol mee kregen naar huis om te testen.


YUN PROBIOTHERAPY

Dit merk was me onbekend. In deze producten zitten goede bacteriën die je huid helpen. Heel erg benieuwd naar de werking van deze producten.


Zijn er producten die je graag eerst gereviewed wilt hebben? Laat het weten in de comments!

little family of 3

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Mamavantweeblog
    11 oktober 2017 at 08:33

    Was heel leuk ❤️

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: