Er op uit Kids

EVENT | OPENING AMÉLIE+MOI

Amélie+Moi

Afgelopen woensdag kon je me ‘s avonds vinden bij Amélie+Moi voor hun openingsevent. Mijn vermoeden werd meteen bevestigd, wat een leuke plek! Een geweldig hip interieur, super gezellig, hartelijk onthaal en een fantastische speelhoek. Enora voelde zich meteen in haar nopjes en wou niet meer mee naar huis. Wij komen zeker nog terug!

Zoals ik jullie hier al liet weten is Amélie+Moi een leuke nieuwe plek in Gent waar je heen kan met je kinderen als je even wilt ontbijten, lunchen of wat wilt drinken. Tegelijkertijd kan je er ook wat shoppen. Op regelmatige basis worden er ook workshops gegeven over verschillende topics die met baby’s, kinderen of zwangerschap te maken hebben.

Woensdag was hun eerste werkdag, mogelijk zagen jullie het gebeuren wel op het nieuws voorbij komen die avond. In de avond was er het event waarop wij waren uitgenodigd om de opening te vieren. Uiteraard mochten vriend- en dochterlief mee en beleefden we daar een leuke avond in een geweldig mooi interieur, met een hartelijk ontvangst en een super leuke speelhoek. En hoe leuk zijn de kleertjes en de spullen die te koop zijn?!

SHOPPING CORNER

Ben je in Gent en zoek je een leuk plekje om te ontbijten of lunchen met je gezin? Is er een workshop die je aanspreekt? Stap er dan zeker eens binnen! Ons zie je daar zeker en vast terug.

Sarah Hanssens

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sandra
    28 oktober 2016 at 18:32

    Zo spijtig dat ik dat niet had voor Angelo. Nu is hij te groot. Echt tof!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: