Events Lifestyle

EVENT | MORRES BLOGGERSEVENT

Morres

Op Instagram hebben jullie het hoogstwaarschijnlijk niet kunnen missen dat ik vrijdag aanwezig was op het bloggersevent van Morres in Hulst. De uitnodiging hiervoor kwam begin oktober al binnen en meteen was ik al dolenthousiast!

MORRES WONEN

Morres in Hulst is een grote woonwinkel met meubelen en accessoires voor je hele huis en ook een erg mooie kids afdeling. Bij deze weet je ook al meteen waar ik de hele tijd liep. ^^ Morres is eigenlijk maar een dik halfuurtje rijden van Gent, super dichtbij en als dat dan ook niet ver van jou is kan ik de winkel zeker aanbevelen! Ik begrijp eigenlijk niet goed hoe het komt dat ik er nog nooit eerder was geweest.

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd, kregen we koffie of thee aangeboden en nog een lekker ontbijt. Nadien kregen we een rondleiding in de winkel samen met hun interieurstyliste Liesbeth. Zij nam ons mee doorheen de hele winkel, gaf ons de nodige uitleg, vertelde over de merken die ze in huis hebben en meteen was ik onder de indruk. Morres is een winkel die tiptop in orde is, met vriendelijk personeel en erg mooie merken onder zijn dak heeft.

Wat ook erg leuk is aan de winkel is dat er in de afdeling keukenaccessoires heel wat te doen was, je kon er Nespresso koffie proeven, je kon er mini pizza’s proeven en er was een pottenbakster! Bij dat laatste dacht ik meteen aan de film Ghost met Patrick Swayze. ^^

LUNCH

Als je er gaat winkelen kan je er ook eten, er is namelijk een La Place in de winkel. Perfect, van al dat shoppen zou je wel honger kunnen krijgen. ^^ Tijdens het event aten we niet bij La Place, maar was er een private chef die ons eten bereidde! The food looked good but the chef did too 😉 Als voorgerecht kregen we een salade met granaatappel en eend, als hoofdgerecht een risotto met (bos)paddenstoelen. Het eten was suuuuuper lekker!

Morres

LET THE GAMES BEGIN

Na het ontbijt, de rondleiding en de heerlijke lunch werd de dag nog beter! De hoofdreden van onze komst was namelijk een interieurwedstrijd. Ieder van ons kreeg een wand die we moesten aankleden en een melkrukje was een item waarmee we sowieso moesten werken. Verder was de gehele winkel van ons, we mochten alles gebruiken. Wel plezant als je eens wat kan inrichten zonder aan geld te moeten denken. ^^ Achteraf was het wel pijnlijk om alles terug te moeten achterlaten … Ik ben zo verliefd op een aantal items … <3

Terwijl iedereen koos voor een knus zithoekje koos ik als enige lifestyle-mamablog voor een kinderkamertje. De overige dames waren allemaal kinderloos, al was er eentje wel in blijde verwachting. Eigenlijk werd het eerder een babykamertje aangezien kinderbedden niet zo gemakkelijk te vervoeren zijn in een winkelkar. ^^

Go to sleep, little one, think of puppies and kittens.
Go to sleep, little one, think of butterflies in spring.
Go to sleep, little one, think of sunny bright mornings.

Morres

Jammer genoeg heb ik de wedstrijd niet gewonnen, maar de hele belevenis was eigenlijk zo ontzettend leuk dat ik dat niet zo heel erg vind. Uiteindelijk waren alle hoekjes heel erg mooi gestyled dat ik blij ben dat ik zelf geen winnaar heb moeten kiezen. Door dit nu te doen heb ik ook terug nieuwe ideetjes voor Enora haar kinderkamertje. Deze krijgt sowieso nog eens een update eens wij naar de zolder verhuizen en Enora de twee slaapkamers tot haar beschikking krijgt.

FUN!

Heel erg bedankt aan Morres voor de uitnodiging, voor de warme ontvangst, het lekkere eten en gewoon voor de hele leuke dag! We kregen ook nog een goodiebag naar huis en een geschenkbon om een aantal dingen zelf te kunnen kiezen. Deze moet ik nog besteden, de moment zelf had ik zodanig veel gezien dat ik geen keuzes meer kon maken. Mij zien ze sowieso nog terug. ^^

Morres

Wat vinden jullie van mijn hoekje? Gingen jullie al winkelen bij Morres?

Happy Moments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Saar
  22 november 2016 at 09:09

  Ah superleuk & mooie creatie ! Ik heb duidelijk iets gemist. Leuke bloggers ook aanwezig daar.

 • Reply
  Marjo
  22 november 2016 at 09:34

  Wauw gaaf zeg! Ik wil graag een flamingo kamer voor mijn meisje, is die flamingo daar te koop en hebben ze een online winkel, woon in Nederland namelijk en ik vind die flamingo ect te gek!

  • Reply
   Sarah
   22 november 2016 at 09:42

   Hi Marjo! Ja, de flamingo is daar te koop. Momenteel staat het enige exemplaar wel in mijn hoekje. ^^ De winkel is in Hulst, dus dat is Nederland. Ik weet niet of dat voor jou ver is? Ze hebben wel een online shop: https://www.morres.com/

   • Reply
    Marjo
    22 november 2016 at 09:54

    O dat wist ik niet, ga eens even kijken hoever het is voor mij, bedankt voor je snelle reactie!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: