Events Lifestyle

EVENT | AVANT-PREMIÈRE CARS 3 + EERSTE X BIOSCOOP VOOR ENORA

Cars 3

11 jaar geleden verscheen de eerste Cars film met Bliksem McQueen in de hoofdrol op het grote scherm. Deze maand verschijnt de derde Cars animatiefilm in de grote zalen. Ik denk dat elk kind Cars wel kent. Hé, zelfs ik vind het leuke films om te zien. Het was voor ons best spannend, niet alleen omdat we benieuwd waren naar het event en de film. Maar ook omdat het de eerste keer was dat Enora naar de bioscoop zou gaan. De vraag ‘gaat dat goed gaan?’ kwam regelmatig bij ons naar boven.

CARS 3

In deze Cars film worstelt Bliksem McQueen door de opkomst van recentere en snellere racewagens. Bliksem besluit om niet op te geven en hard te gaan trainen. Op dat moment leert hij Cruz Ramirez kennen. Zij is in de film zijn trainer en samen ondergaan ze allerlei nieuwe trainingstechnieken en avonturen. Cruz Ramirez is een coach, maar eigenlijk wou ze heel graag een racer worden. Zou het haar lukken?

EERSTE X IN DE BIOSCOOP

Toen de uitnodiging binnenkwam om naar Cars 3 te gaan was ik best enthousiast. Ook Thierry zag het zitten om te gaan. Een vraag die wel regelmatig bij ons naar boven kwam is, hoe zou dat gaan met Enora. Zij ging namelijk nog nooit naar de film. We vertelden haar nog niks, het was een grote verrassing, ze was dan ook erg onder de indruk van het hele gebeuren. Dat het grote scherm een erg grote televisie is had ze ook nog niet goed begrepen tot de film begon te spelen.

Cars 3

Het event zat goed in mekaar, eerst mochten we naar de zaal waar een brunch voorzien was. Echt, je kan het je niet voorstellen maar massa’s eten, massa’s! En allemaal heel lekker! Voor de kindjes was er een apart buffet met ook allerlei snoepjes, leuk dat ze dat vond. ^^

Laat ons zeggen dat het voor ons een dubbel avontuur was. Zowel de film als Enora “onder controle” houden. Ze heeft echt geen zittend gat en ik vrees dat mijn buurman best een aantal keer gezucht heeft. Hopelijk heeft hij geen verwondingen opgelopen toen hij per ongeluk het Cars vlaggetje tegen zich kreeg. Als je dit zou lezen, mijn excuses! Al bij al viel het nog wel mee, maar ik denk dat het voor haar toch net wat te vroeg was om te gaan (of het lag aan de berg snoep die ze vooraf op had?). Misschien moeten we het binnen een paar maand nog eens proberen, nu ze weet wat het is.

BOODSCHAP

De film zat erg leuk in elkaar en de boodschap erachter was ook erg mooi. Als je maar had genoeg in iets geloofd en er hard voor wilt werken kan je alles doen!

Zijn jullie thuis Cars fans? Gaan jullie binnenkort naar de bioscoop?

snapshots

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: