Er op uit

Er op uit | Plopsaland

Plopsaland

Het stond al even vast dat we tijdens ons verlof eens een bezoekje zouden brengen aan Plopsaland en dus kocht ik in april of mei al tickets voor Plopsaland met de Brantano actie. Zij boden tickets aan voor €12,50 per persoon in plaats van 35,50 euro aan de kassa of 34 euro online, voor Enora kochten we ter plaatste een Bumba ticket van €9,99. Heel goed Brantano in het oog houden dus, volgens mij geven zij de strafste korting. Als dat niet zo is, let me know! We gingen uiteraard niet alleen, er ging nog een heleboel familie mee (Thierry zijn kant), onder andere de meter van Enora en haar kleine nichtje Tanaya. Al is Tanaya ook zo heel klein niet meer want binnenkort viert ze ook haar tweede verjaardag!

Volgens mij kent iedereen wel Plopsaland, het succesvolle Studio 100 pretpark in De Panne. Plopsaland is eigenlijk geschikt voor jong en oud, al ga je er waarschijnlijk niet naartoe als er geen kinderen mee zijn. Ze hebben ook allerlei shows, een parade en een meet & greet. Je komt er ook niet buiten zonder iets van uit hun winkeltjes want bijna elke keer als je uit een attractie komt is de exit door één van hun shops en als Studio 100 fan is het soms wel moeilijk om het te weerstaan, zo kocht ik dus een K3 bikini voor Enora. ^^

 

Het is een aangenaam park om in rond te wandelen, proper, overal ook toiletten beschikbaar, ideaal met een peuter die net zindelijk is (of toch zo goed als), wij hadden onze picknick mee voor over de middag maar je kan er uiteraard ook eten, dat deden wij ‘s avonds aangezien we daar echt een hele dag hebben rondgelopen. Pas tegen 22u30 gingen we terug naar huis. De wachtrijen zijn soms lang voor bepaalde attracties, maar dat is wel eigen aan pretparken. Nadeel is dat het park heel commercieel is zoals ik hierboven vermeldde, overal kan je iets Studio 100 gerelateerd kopen.

Wij gaan zeker nog terug, van zodra Brantano terug een actie doet sta ik er meteen om nieuwe tickets aan te kopen.

Bezochten jullie Plopsaland al eens? Wat vonden jullie er van? Gaan jullie nog terug?
Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  10 augustus 2016 at 08:28

  Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me wel leuk!

 • Reply
  Kleine Prinses
  10 augustus 2016 at 18:51

  wij hebben een abonnement genomen… is veel voordeliger als je een paar keer gaat! Ik ga trouwens zaterdag weer met m’n kleine meid! Ze geniet zo van al de studio 100 figuurtjes te zien!

  • Reply
   Sarah
   11 augustus 2016 at 07:11

   Wij gaan niet zo vaak naar pretparken dus ik denk niet dat wij het er uit zouden halen. Een abonnement voor Harry Malter in Heusden zou ik dan wel terug doen omdat dat heel vlakbij is en we daar dus wel vaak naartoe kunnen gaan. Al zijn we nu ook nog maar 1x gegaan.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: