Kids Personal

ENORA IS DRIE! FEEST!

verjaardag

Jawel, mijn kleine spruit is intussen drie jaar. DRIE! Gedaan met peuter, hier komt de kleuter! Mijn kleine meid wordt stilaan (al gaat het echt niet zo traag) groter en groter. De laatste tijd merkten we een grote evolutie op in taal. Zo antwoordde ze me op een manier waarvan ik dacht “huh, hoe weet ze dat ze zo moet reageren of dat moet antwoorden”. Maar ook een groeispurt bleef niet achterwege … dat zorgt er nu ook voor dat ze ‘water in de kelder’ heeft als ik haar nu haar broekjes aandoe. Ik ga dus nog eens moet winkelen. Misschien moet ik nog snel profiteren met de solden. Maar ze is dus drie. Al sinds 22 januari 2014, 09u03 ben ik ontzettend trots dat zij mijn dochter is.

PARTY PREPPING

Jullie kennen het intussen wel al, ik ga enorm op in het feestgebeuren en ik spendeer er dan ook veel tijd (en geld in). Dit jaar kon het iets goedkoper want (toen nog onder) Beaublue, nu via het moederbedrijf Smartphoto, bezorgde mij een grote box met alle het nodige feestmateriaal voor het feest. Ik kreeg de box hier al ergens in augustus 2016 als ik me niet vergis, maar ze vertelden me toen al dat het in januari al niet meer onder Beaublue zou zijn. Het moederbedrijf Smartphoto zou dit verder zetten.

Ik koos voor het lollypopland thema, welk meisje is nu niet gek van lollypops en het kleurenschema en ontwerp hadden me meteen overtuigd. Meteen dacht ik al wat verder en zo wist ik dat ik er cake-pops aan zou toevoegen. De taart had ik in januari 2016 al geboekt. Nadien besloot ik ook nog cupcakes te bakken en op het laatste (lees drie dagen vooraf) besloot ik ook nog donuts te bakken. ^^

verjaardag

Je kan al lezen dat er veeeeeeeeeeeeeeeel te eten was, maar uiteindelijk kon de overschot mee naar Enora haar klasje want daar had ik een traktatie om maandag beloofd. Zo gaat er helemaal niets verloren. ^^

PARTY DECORATIONS

Enora kon zelf niet meer wachten om te verjaren, stilaan is iedereen in haar klasje aan het verjaren en vroeg ze ons elke dag of het al zover was. Vrijdag vertelden we haar dus dat ze nog 2x moest slapen, zondag wist ze dan ook meteen dat het zover was “Ik ben jarig hé?!”. Cutie pie. ^^

 

Het hele huis werd versierd op zaterdag avond met slingers en ballonnen, de tafeldekking gebeurde op zondag voor de familie toekwam. Vrijdag en zaterdag bakte ik de cake-pops, cupcakes en donuts en decoreerde ik ze. De taart werd gebakken door Carine’s cakes in Oostakker.

verjaardag verjaardag

CADEAUTJES

Het moment waar Enora volgens mij nog het meeste naar uitkeek => cadeautjes. Dat is het eerste wat ze vroeg toen we bevestigden dat het zondag haar verjaardag was. Haha. Gekke meid. Ze kreeg een ton leuke geschenken en is er suuuper blij mee. Happy faces everywhere. ^^

Het was een ongelooflijk fijne namiddag, we hebben er van genoten, vooral de kleine meid. Op naar volgend jaar!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sandra
  24 januari 2017 at 06:31

  Het was echt weer prachtig. Ik was weeral verwonderd over die mooie decoratie. Enora heeft alweer een keitoffe verjaardag gevierd! 🙂 Een jaar om de taart te reserveren?

 • Reply
  Saar
  24 januari 2017 at 10:34

  Een heel leuk feestje in een heel leuk ‘meisjes-thema’. Enora heeft zeker genoten?

 • Reply
  Anja
  24 januari 2017 at 13:07

  Dat ziet er super gezellig en mooi uit

 • Reply
  Lieke van Veen
  24 januari 2017 at 17:52

  Het ziet er echt super leuk uit.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  31 januari 2017 at 11:09

  Gefeliciteerd nog. Wat een prachtige taart had je er bij!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: