Beauty Giveaway Lifestyle

DR. LEENARTS HUIDVERZORING + WIN!!

Dr. Leenarts

Niet lang geleden maakte ik kennis met de producten van Dr. Marjolein Leenarts. Marjolein is dermatoloog, mama van drie en wou producten op de markt brengen zonder onnodige toevoegingen die echt werken en goed zijn voor de huid. Omdat ik benieuwd was naar de producten koos ik twee producten uit om te testen en mag ik van Dr. Leenarts ook twee producten wegschenken aan een gelukkige lezer die deze producten ook wel eens zou willen uitproberen!

Dr. Leenarts

BAD & DOUCHE OLIE

Dr. Leenarts

Het eerste product dat ik koos was de bad & douche olie. De winter komt er aan, gegarandeerd dat wij hier allemaal terug een droge huid zullen krijgen (al heb ik dat eigenlijk altijd aan mijn benen). En dus is meteen verzorging van zodra we in bad gaan zeker een plus! De olie is transparant en bijna geurloos. Na gebruik van het product merk je dat je huid zachter is. Ik gebruik graag zulke oliën onder de douche of in bad.

Informatie bad & douche olie

 • verzorgt de droge en gevoelige huid
 • beschermt en verzacht
 • geschikt voor jong & oud

Dr Leenarts

Dr. Leenarts

HUID & MASSAGE OLIE

Dr. Leenarts

Het tweede product dat ik graag wou uitproberen was de huid & massage olie. Deze is geschikt om te gebruiken voor alle leeftijden. Ik vind dat wel fijn als het hele gezin éénzelfde product kan gebruiken. Ook deze olie is transparant en zo goed als geurloos. Na aanbrengen is de huid zacht, maar aangezien het een olie is, duurt het wel even eer het opgenomen is door de huid en niet meer vettig aanvoelt.

Informatie huid & massage olie?

 • uitsluitend abrikozenpitolie & Vitamine E
 • verzorgt en verzacht de huid
 • voor alle huidtypes

Dr. Leenarts

Dr. Leenarts

Beide producten bevatten geen geurstoffen, conserveermiddelen of wolalcoholen (mogelijke allergenen) en zijn onder andere te koop bij Etos maar ook online.

Bad & Douche olie | €14,95
Huid & Massage olie | €9,95

WIN WIN WIN

Dr. Leenarts

Jullie zijn nu vast heel erg benieuwd om deze producten zelf uit te testen en daarom mag ik één gelukkige lezer blij maken met de Bad & Douche olie en de Huid & Massage olie!

Wat moet je doen om de producten te winnen?

 • Laat een reactie achter in de comments, laat weten wat jij zou kiezen uit hun webshop;
 • Volg Little Family of 3 op Facebook of Instagram, daar verkondig ik de winnaar;
 • Delen is lief (social media buttons onderin)! Geef anderen de kans om mee te doen.

De give-away is geldig binnen de Benelux en loopt tot 24 oktober, 20u. De winnaar dient zich binnen de 24u te melden (na aankondiging op social media) via mail, anders gaat de prijs naar een volgende in rij. Good luck!!

 

WINNAAR: FLEUR

Sarah Hanssens

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Melissa
  17 oktober 2016 at 07:56

  Oooh wil ik wel winnen! De olie voor onder de douche lijkt mij ideaal, binnenkort weer aan het werk en dan moet alles rap gaan, zeker met 2 kindjes.
  Een ander product dat ik zou durven bestellen op de online shop is de billenzalf want beide kindjes hebben regelmatig rode billetjes.

  • Reply
   Sarah
   17 oktober 2016 at 08:02

   Als je de winnaar zou zijn heb je ook geluk want er zit een staaltje billenzalf in het pakketje. Dan kan het meteen al even uittesten. ^^

 • Reply
  Annelies
  17 oktober 2016 at 08:01

  Dit zou ik met mijn gevoelige huid graag eens proberen! Ik heb atopisch eczeem en ben op zoek naar producten die zowel fijn zijn voor mijn gevoelige huid als voor ons zoontje (en 2e kindje op komst!)

 • Reply
  chucky1012
  17 oktober 2016 at 08:14

  Leuk! Ik doe graag mee.
  De huid- en massage olie zou ik zeker kiezen voor mijn gevoelige huid.
  Ben er zo benieuwd naar.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Instagram: @chucky1012

  Xoxo

 • Reply
  Nathalie
  17 oktober 2016 at 08:36

  Ik heb ze zelf mogen uittesten en vind ze ook leuk! Vooral de olie. Ik doe dus snel mee want de mijne is op hahaha.

 • Reply
  Saar
  17 oktober 2016 at 10:18

  Ik zou de bad en doucheolie wel eens willen testen. Zowel voor mijn gevoelige huid als die van Ivonne. Hopelijk maak ik een kans dus 😉

 • Reply
  Gerdi
  17 oktober 2016 at 14:19

  Altijd fijn van die pure producten zonder troep! Ik heb een gevoelige huid, die niet veel kan hebben en reageer vaak op douche/verzorgingsproducten (net zoals mijn beide kinderen)

 • Reply
  Anita H.
  18 oktober 2016 at 03:04

  Vanwege eczeemklachten zou ik denk ik kiezen voor de Droge Huid Zalf.

 • Reply
  Beauty Treasures
  18 oktober 2016 at 11:31

  Veel succes aan de deelnemers!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  18 oktober 2016 at 14:22

  De huid & massageolie lijkt me heel fijn voor mijn droge huid

 • Reply
  Fleur
  21 oktober 2016 at 21:08

  zou het heel graag ook eens willen proberen

 • Reply
  Linde
  23 oktober 2016 at 18:33

  Och ik zou wel de bad & douche olie willen. Ik hou van in bad gaan, maar door de warmte droogt mijn huid uit, zeker in de winter. En dan is een olie ideaal!

 • Reply
  Nadia
  23 oktober 2016 at 22:07

  Top producten en ook nog eens betaalbaar! Ik ben er heel benieuwd naar want ook ik heb het hele jaar heel droge benen. Dus, ik doe graag mee. Heel goed vind ik de combi doucheolie en daarna de ‘Droge huid zalf’. Ik volg je al op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

 • Reply
  Marian
  26 oktober 2016 at 16:32

  Al veel goede verhalen gehoord over DR Leenarts, zou het wel zelf willen uitproberen en dit zou een mooie gelegenheid zijn! Volg je op Bloglovin + loved en gedeeld op G+

  • Reply
   Sarah
   26 oktober 2016 at 16:51

   Hoi Marian, deze winactie is afgelopen sinds 24/10, de winnaar is vandaag verkozen.

 • Reply
  Marian
  26 oktober 2016 at 20:50

  Oeps niet gezien. Jammer volgende keer beter opletten 😉

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: