DIY Fashion

DIY | SOMETIMES YOU JUST NEED WAFFLES

Toen ik donderdagavond in een Facebook groepje voor naaisters deze stof ontdekte met wafels van See You At Six moest ik dat ook hebben. Een heel mooi lichtroze stof met overal wafels verspreid … what’s not to love? Vrijdagnamiddag, na mijn werk reed ik meteen naar de stoffenwinkel om mijn deeltje stof te halen.

See You At Six – Waffle

Toen ik de katoenen versie van de stof vast had, wist ik het meteen. Dit moet een maxi rok worden. De stof is zo luchtig, hij leent zich er helemaal toe.

Gisteren gemaakt en gisteren droeg ze hem meteen ook op een Festivalletje bij ons in de buurt, Copacabana. De rok paste zo goed in de setting, precies hoe ik het mij had voorgesteld. I love it when a plan comes together.

Voor de rok gebruikte ik ook een taille elastiek van See You At Six om af te werken. Ze draagt hier de rok met een shirtje van Simple Kids, maar ik ben van plan om nog een bijpassend topje te maken.

Het voelde goed om terug actief te naaien, nieuwe stoffen durven dat wel doen. Het tweede item rolde ook al vanonder de naaimachine, hopelijk past het want mini me lag al in bed. ^^

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kool Family
  1 juli 2018 at 13:10

  Super print!

 • Reply
  Nicole Orriëns
  3 juli 2018 at 10:18

  Wat een prachtige rok! En zo’n elastische taille zit ook meteen heel fijn is mijn ervaring.

  • Reply
   Sarah
   3 juli 2018 at 10:40

   Ze klaagt er alleszins niet over. ☺️

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: