Er op uit Reizen

DISNEYLAND PARIJS DEEL 3 | OUTFITS + REISACCESSOIRES

Ik kan wel janken, ons tripje naar Disneyland Parijs is inmiddels alweer een maand geleden! Over ons bezoek bij Disneyland kon je meer hier lezen en over de attracties hier. Mijn obsessieve zelf ging op zoek naar de outfits voor Disneyland en ook de ideale reisaccessoires om onze trip te starten.

JBC MICKEY COLLECTION MEETS DISNEYLAND PARIS

Om ons bezoek goed in te zetten ging ik op zoek naar leuke items om onze outfits een Disney toets te geven. Het was even zoeken tot ik de Mickey collectie van JBC spotte! We planden onze trip net op tijd om nog een aantal items te scoren uit de collectie.

En hoe tof zijn de matching sweaters!! En ik ben nu ook trotse eigenaar van een trui met omkeerbare pailletten!! Het enige wat een beetje jammer is, is dat er geen sweater voor mannen is in deze collectie.

Voor Enora kocht ik ook nog een hele leuke baggy jeans van Mango met allerlei Mickey & friends patches.

HANDIGE REISACCESSOIRES

Het is al jaren terug dat wij op vakantie gingen en onze reisaccessoires waren ook al een paar jaar oud. Het was dus wel tijd om iets nieuws in huis te halen. Ik koos voor de reiskoffers van Lidl, de koffers die lijken op een sportzak met daarin een uitklapbaar opbergsysteem bestaande uit meerdere vakken zodat je alles mooi kan sorteren. Je t-shirts samen, je broeken nog eens apart en ook nog eens plaats voor je ondergoed. In een beetje hetzelfde systeem had ik ook een toilettas. Heel handig om te hebben in een kleine hotel badkamer, ik kon hem gemakkelijk aan de klink of douchesysteem hangen. Enig minpuntje aan de toilettas, voor mij mag die ietsje groter zijn … of ik moet minder spullen meenemen, dat kan ook.

Waar ik heel erg blij mee was, is mijn Vogue L backpack van Hedgren. De rugzak is voorzien van verschillende vakjes en één van die vakjes is voorzien aan de binnenzijde van de rugzak. Dus eigenlijk de kant die je tegen je rug hebt. Ideaal om je waardevolle spullen daarin te bewaren zodat niemand iets zou kunnen stelen als je in een drukke stad bent. In Disneyland bewaarde ik in dat veilige vakje mijn iPhone, digitale camera, portemonnee en inkomtickets. Minder belangrijke zaken stopte ik in de voorste vakjes.

*Deze post bevat samples

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Kool Family
    21 juni 2018 at 17:56

    Echt een geweldige ervaring zo te zien. En prachtige outfits!!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: