Disclaimer/samenwerken

Disclaimer

Little Family of 3 is een persoonlijke lifestyle blog met vleugjes kidsfashion en beauty. De reviews die online komen over bepaalde producten die ik zelf heb gekocht of toegestuurd heb gekregen worden uitgebreid getest gedurende een aantal dagen/weken (afhankelijk van het product). Na het testen beslis ik of ik al dan niet een review plaats van dat product. Mijn mening is altijd eerlijk, ongeacht of ik het product wel of niet gratis heb ontvangen. Ondanks alle tijd die in de artikelen wordt gestopt kan het zijn dat er bepaalde info niet juist of onvolledig is. Als op de blog fouten vertoont, zal ik mijn best doen om deze zo snel mogelijk te corrigeren.

Ik mag de inhoud op elk moment wijzigen of verwijderen. Gesponsorde artikelen worden aangegeven via een afbeelding of onderaan de blogpost.

Het overnemen van mijn teksten en foto’s is niet toegestaan, tenzij u hiervoor toestemming hebt gevraagd (en gekregen) en een link plaatst naar het desbetreffende artikel op mijn blog.

Op Little Family of 3 worden soms winacties gehouden, als een pakketje verloren/beschadigd raakt bij de post, ben ik daar niet aansprakelijk voor.

Persinformatie

Ik vind het leuk als jullie me opnemen in jullie persbestand en ik zo op de hoogte kan gehouden worden van de laatste nieuwtjes en events die relevant zijn voor mijn blog. Dit graag via e-mail, info@littlefamilyof3.be.

Adverteren of samenwerken?

Voor vragen en tarieven in verband met samenwerken mag je mij een mailtje sturen via onderstaand contactformulier.

De mogelijkheden zijn:

  • Product review;
  • Advertorial;
  • Langdurige samenwerkingen;
  • Winacties (kortingscodes) in combinatie met een review of advertorial;
  • Uitstappen;
Contact:

[contact-form-7 id=”2225″ title=”Contact me”]