Er op uit

DIEREN SPOTTEN IN DE BEEKSE BERGEN

Tijdens de schoolvakantie deden we een aantal activiteiten, één van die activiteiten was het bezoeken van safaripark de Beekse Bergen. Het was onze eerste keer dat we de Beekse Bergen bezochten maar ook onze eerste safari en dan ook nog meteen met eigen auto. We vertrokken ‘s ochtends richting Tilburg, voor ons 1,5u rijden.

BEEKSE BERGEN

In de Beekse Bergen heb je zelf de keuze wat je doet. Je kan het park bezoeken door te wandelen, met de auto, met één van hun bussen of met de boot. Je kan ook alle mogelijkheden doen als je dat wil. Wij kozen ervoor om enkel de autosafari en wandelsafari te doen.

We begonnen meteen bij aankomst aan de autosafari, bij het aankomen aan het Kongoplein besloten we om uit te stappen en een deeltje te voet te doen. Intussen profiteerde we ervan om de toiletten te bezoeken en ook te lunchen. Enora kon intussen ook even spelen in de speeltuin. We konden daar ook nog het zeehonden voederen meepikken en de roofvogelshow. Nadien hebben we de autosafari verder gezet.

Helaas was het heel warm weer. Hierdoor hebben we een aantal dieren niet gezien omdat ze zich ergens in de schaduw schuilhielden. Daarom hebben we besloten om na een stuk te wandelen in het eerste deel van de Beekse Bergen de autosafari nog eens te doen. Sommige dieren zagen we hierdoor beter maar anderen nog steeds niet.

Je kan het dus helaas niet voorspellen wat je wel of niet zal zien. De dieren hebben (gelukkig) een groot domein waar ze zich ook gemakkelijk kunnen verstoppen.

Het was een hele leuke uitstap. Doordat je het met je eigen auto kan doen, kan je ook gemakkelijk je eigen picnic meenemen, je hoeft het namelijk niet allemaal zelf te dragen. ^^ Enora vond het in elk geval geweldig om de dieren te zoeken in hun habitat.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  28 augustus 2018 at 08:14

  wauw, zo zie je nog eens bijzondere dieren, en dat gewoon in eigen land : )

  • Reply
   Sarah
   23 oktober 2018 at 11:41

   Ja, het was heel leuk om te doen!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: