Geen categorie

Deze vosjes wachten op de zomer

naaien

Omdat ik er maar geen genoeg van kan krijgen heb ik nog een kledingstukje gemaakt om aan Enora haar zomerkleerkast(je) toe te voegen. Dit keer koos ik voor een leuk katoenen shortje met biais band ter afwerking. Als stofje gebruikte ik de stof die ik nog over had na het A-lijn jurkje die ik maakte.

Ik maakte het shortje naar het patroon van Purl Soho, linkje er naartoe vind je onderaan deze post.

naaien

Ik combineerde het shortje met een bloesje die ik tijdens de solden kocht bij H&M, alleen vind ik de achterzijde wat lang komen dus misschien dat ik die nog wat inleg als het me tegen de zomer nog steeds stoort.

naaien naaien

De instappers kocht ik bij La Redoute, ook tijdens de solden.

naaien naaien naaien

Het jurkje toonde ik hier ook nog niet, ik maakte een A-lijn jurkje van De Droomfabriek, linkje er naartoe kan je onderaan deze post vinden.

naaien

Short:
Patroon – Purl SohoCombinatie: bloesje van H&M, instappers van La Redoute, biais band van Action.
Stof: Gekocht bij De Stoffenkamer in Gent, het stofje zelf kan ik wel niet meer vinden op de website.

Jurk:
Patroon – De Droomfabriek
Stof: Gekocht bij De Stoffenkamer in Gent, het stofje zelf kan ik wel niet meer vinden op de website.

Dit zijn twee patroontjes die ik zeker nog vaker zal gebruiken. Vooral het shortje is heel leuk om te maken. Het patroontje bestaat ook voor volwassenen dus ik maak zeker nog eentje (of meer) voor mezelf, wel met een ander stofje uiteraard. 😉

Sarah Hanssens

9 Comments

 • Reply
  Ester
  4 maart 2016 at 12:01

  Hé de instappertjes 😀 Die herken ik 😉

  • Reply
   Sarah
   8 maart 2016 at 16:47

   Jij was dan ook mijn inspiratie 😉

 • Reply
  B-Naais
  4 maart 2016 at 14:07

  Zo mooi!! Leuk stofje ook met die vosjes.

  • Reply
   Sarah
   8 maart 2016 at 16:48

   Bedankt. ^^ Ja, dat stofje had ik meteen in mijn handen in de winkel.

 • Reply
  majella
  4 maart 2016 at 16:31

  Amaai, super

 • Reply
  Lotte
  4 maart 2016 at 19:19

  Dat jurkje is zo schattig!

  • Reply
   Sarah
   8 maart 2016 at 16:48

   Ja hé! Deze ga ik zeker nog maken. ^^

 • Reply
  Katleen
  6 april 2017 at 16:05

  Waar kan je het patroontje van het shortje downloaden. Kan het niet vinden als ik via jou site doorklil

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: