Food Lifestyle

DETOXING WITH TASTEA

tastea

Een nieuw jaar staat bij de meeste mensen gelijk aan goede voornemens. Bij mij staat nog steeds afvallen, fitter worden en bovenal gezonder leven nog steeds bovenaan, helaas slaag ik er elk jaar niet in om het vast te houden. Telkens val ik af tot een gezond gewicht en ineens heb ik precies een kortsluiting en begin ik bij wijze van spreken alles op te eten dat los hangt. Met alle gevolgen van dien … Toen ik van Tastea de aanbieding kreeg om een maand hun thee te gebruiken en ze dan ook een detox thee hebben sprong ik een gat in de lucht, net wat ik nodig had om vol goede moed te starten aan mijn voornaamste goede voornemen.

De Tastea 30 dagen detox thee bestaat uit een ochtend en avond thee. Het is namelijk de bedoeling om zowel ‘s ochtends als ‘s avonds een kopje thee te drinken. Ik maak m’n thee klaar in mijn Tastea theebeker en drink hem ook rechtstreeks op uit de beker. De theebeker is ook helemaal geweldig, de thee blijft er heel lang warm in, is handig in gebruik met losse thee en ideaal om mee te nemen. Een topper!

tasteatastea

De ochtend thee bestaat uit Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijke smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow, Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

tastea tastea

De avond thee bestaat uit Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak), sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan, bonenkruid.

Waarom detox thee?

Detox thee helpt je jouw gezondheidsdoelen te bereiken en ondersteund je bij het starten van een nieuwe en gezonde levensstijl. De detox theeën bestaan namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke kruiden die allen een specifieke bijdrage leveren bij het detoxen.

Wat doet detox thee?

 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel

Mijn ervaring met de Tastea detox thee

Intussen heb ik 30 dagen van de tastea Detox thee gebruik gemaakt en ik kan je zeggen dat de theeën heerlijk smaken. Ik ben niet zo’n theedrinker en deze kunnen me echt wel smaken en gaan zonder problemen goed binnen. Normaal zou ik ook al snel wat suikervervangers toevoegen maar dat is bij deze absoluut niet nodig! Of hij echt zuiverend werkt is moeilijk te beoordelen omdat ik tegelijkertijd ook WeightWatchers volg en dus op mijn eten let. Maar een negatief effect heeft hij zeker niet! Door de thee heb ik sowieso ‘s avonds geen honger meer als ik ga slapen, wat soms wel eens durft te gebeuren. Ook lijk ik beter te slapen, wat wel goed uitkomt met mijn nieuwe job. Dan is fris voor de dag komen wel een must. ^^

Zoals ik al zei is de theebeker ook een topper dus als je interesse hebt koop zeker de package deal zodat je deze ook hebt! De Tastea Detox thee kan je hier vinden  en de package deal inclusief de theebeker kan je hier vinden.

Maakten jullie al eens gebruik van detox thee? Wat was jullie bevinding?

Happy Moments

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Janneke Krijns
  3 februari 2017 at 21:32

  Leuk zeg & toevallig! Heb zelf ook de 30 dagen detox gehad en ben er 3 kilo door afgevallen :-)…

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: