Kids

De Wishbone bike – een vervroegd verjaardagscadeau

wishbone

Zoals jullie een tijdje terug hier konden lezen was er een groepsaankoop georganiseerd waarbij je een Wishbone bike aan een mooie korting kon kopen naargelang van het aantal personen die één zouden aankopen. Intussen zijn de fietsen geleverd en kunnen onze mini’s spelen met hun nieuwe fiets. Behalve voor diegene die de fiets bewaren tot de feestdagen of verjaardag. Oorspronkelijk gingen ook wij hem opzij houden tot haar verjaardag eind januari, maar we besloten hem toch nu al te geven zodat ze er intussen al van kan genieten voor het echt te koud begint te worden om te gaan fietsen en ook omdat wij te enthousiast waren om hem in een doos te laten zitten.

Gezien het om een hele hoop bestellingen gaat was het even wachten op de levering al ging het al bij al vrij snel, ik betaalde op 17 oktober en 24 oktober kwam PostNL langs om hem te leveren.

wishbone bikeEen hele grote en vrij zware doos waar de onderdelen inzitten van de fiets + de accessoires die ik er nog bij bestelde om hem wat te personaliseren. A girl loves accessories.

wishbone bike

Ok, hoe leuk is deze verpakking?!

wishbone bikewishbone bike

Als je de doos opent zie je deze onderdelen. Onder deze eerste laag karton zitten ook nog de tools die je nodig hebt om de fiets ineen te zetten en het voorwiel en één achterwiel.

wishbone bike

Omdat Enora wat onzeker is op een fietsje en haar evenwicht nog niet zo goed kan houden kozen we ook voor de trike kit. Een doos dat bestaat uit een extra achterwiel.

wishbone bike

Omdat de fiets vrij stoer is en in het zwart ook wat jongensachtig wou ik wat accessoires om dat stoere wat te “verzachten”. Hij blijft er ondanks de accessoires wel heel stoer uit zien hoor.

wishbone bike

Met behulp van wat YouTube filmpjes heb ik hem gemonteerd want voor mij is de beschrijving toch niet zo duidelijk. Grote kans dat dat aan mezelf ligt natuurlijk. Dikke duim voor jou als jij het wel ineens snapt! Nog even de hoogte bepalen door Enora even te laten opstappen, nog de laatste bouten vastzetten ‘et voilà’! Klaar voor gebruik.

wishbone bike recycled wishbone bike recycledMooi hé? ^^ Een leuke stoere fiets die wel tegen een stootje kan en kan meegroeien. Dat laatste vond ik vooral belangrijk omdat 1. we maar 1 kindje gaan hebben en 2. ik dus niet elke keer een nieuwe loopfiets wil kopen omdat hij haar ontgroeid is, deze kan tot 5/6 jaar worden gebruikt. Ik zie enkel maar voordelen.

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  A_nnick.
  2 november 2015 at 10:39

  Hij ziet er inderdaad nog altijd stoer uit! Ik was ook bijna overstag gegaan, maar we hebben eigenlijk al een leuke loopfiets voor Arthur, waardoor we het zo gelaten hebben. Ziet er ook wel makkelijk afwasbaar uit, wat ik ook belangrijk vind na het crossen door de modder. 🙂

  • Reply
   Sarah
   2 november 2015 at 11:36

   Als je al één hebt is het inderdaad wat zonde, alhoewel ik het dan waarschijnlijk nog wel had gedaan. Het feit dat hij meegroeit blijft me overtuigen. ^^ Hij is zeker makkelijk afwasbaar, is gewoon een soort kunststof, gemaakt van gerecycleerd materiaal.

 • Reply
  Kimberley
  2 november 2015 at 21:32

  Ja, echt wel een heel gaaf ding! Wat heb je er goede foto’s bij gemaakt, zeg. Moest ik even kwijt 🙂 Veel plezier ermee! Dat gaat volgens mij wel lukken.

  • Reply
   Sarah
   3 november 2015 at 08:23

   Hi Kimberley. Wat lief! Bedankt voor het compliment. ^^

 • Reply
  Rani
  5 november 2015 at 14:41

  Hoe cool, ziet er inderdaad erg stoer uit! Ik vind het echt een leuk model, zo origineel!
  Fijn ook dat hij meegroeit.

  • Reply
   Sarah
   5 november 2015 at 14:43

   Hij is echt cool hé. Ik ben benieuwd wat Enora er later zelf over gaat zeggen. ^^

 • Reply
  Sheila
  5 november 2015 at 18:43

  Hahaha… wat toevallig. Gisteren is de onze binnen gekomen. Ik laat hem helemaal zwart, maar heb wel een naamplaatje erbij gehaald. Helaas niet met een korting, maar toch helemaal het bedrag waard. Mijn zoontje krijgt hem voor zijn 1e verjaardag. Ik ben er zelf ook zo blij mee. Wat een gaaf ding!

  • Reply
   Sarah
   5 november 2015 at 18:47

   Oh, wat leuk! Jouw zoontje gaat er hartstikke blij mee zijn, kan niet anders. En inderdaad “stiekem” zijn wij er ook dolenthousiast over. ^^

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: