Lifestyle

De StyleTone box verdwijntruc

Jullie hebben vast al gemerkt dat hier al eventjes geen unboxing/review is gepasseerd van de StyleTone box. Dit is niet omdat ik het abonnement heb stopgezet maar omdat het intussen al twee maanden is dat de box niet meer goed bij me toekomt.

Sinds november 2015 tot februari 2016 ging alles goed met de box, elke maand zat er een leuk pakketje op me te wachten in de brievenbus, maar dan plots in februari ging het mis en in maart alweer. De eerste keer dat ik vond dat het lang duurde om het pakketje te ontvangen nam ik contact op met StyleTone, ze hadden nog februariboxen liggen dus ze stuurden me nog eentje toe. Na een weekje geduld zat dat tweede pakje, ingepakt in volledig bruin papier, dus onherkenbaar voor anderen, wel in mijn brievenbus. Ik heb hiervan geen review meer gedaan aangezien het toen al begin maart was en dat zou een belachelijk late post geweest zijn voor een februari box.

StyleTone
Foto komt van de StyleTone website (ik heb de beige nagellak en het felrode potlood).

 Maar in maart kwam de box dus alweer niet toe! Volgens mij passeert mijn box toch telkens iemand met grijpgrage handjes … Dat het gewoon ging om een verloren zending had ik kunnen geloven als het maar om 1x ging, maar twee maanden naar elkaar … Helaas heb ik dit keer minder geluk, er zijn geen maartboxen meer beschikbaar. Op zich geen probleem, ze hebben een punt toegevoegd aan mijn account en de box van mei wordt dan niet gefactureerd. Maar toch vind ik het jammer want nu loop ik door een fout van de post toch een aantal leuke producten mis.

StyleTone
Foto komt van de StyleTone website.

Intussen heb ik voor de zending van februari al een klacht ingediend bij de post en dat doe ik zo meteen ook voor de zending van maart nu ik de datum van verzending heb ontvangen van StyleTone. Mijn adres wijzigde ik naar het adres van mijn werk zodat het hopelijk in de toekomst wel terug goed gaat.

Hopelijk komen door de klachten mijn boxen toch nog uit, maar dat is wishful thinking vrees ik.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Mariska
  5 april 2016 at 08:32

  Eigenlijk wel een slechte zaak, groot gelijk dat je een klacht indient. Zou me er ook even kwaad om maken, zonde. Hopelijk komt het goed!

  • Reply
   Sarah
   5 april 2016 at 08:42

   Ja het is te opvallend dat ik enkel mijn StyleTone boxen niet ontvang, deze zijn niet ingepakt en je ziet dus wel van welk bedrijf het komt, maar al mijn andere pakjes (gewone bruine dozen of enveloppen) ontvang ik dan wel zonder problemen …

 • Reply
  A_nnick.
  6 april 2016 at 19:02

  Bleh. Hopelijk krijg je ze toch nog aangeleverd.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: