Kids

De oplossing tegen knoopjes in het haar = Tangle Teezer

Tangle Teezer

Enora heeft heel fijn haar dat erg gemakkelijk knoopt. Met een kammetje de knopen uithalen = de hel, zeker omdat ze ook niet wilt blijven zitten omdat dat toch wel pijn doet. Met een haarborstel hetzelfde resultaat. Na wat rondvragen en zoeken op het internet, kwam ik uit bij de Tangle Teezer. Hier had ik uiteraard al van gehoord, maar ik had hem eigenlijk nog nooit uitgetest. Een tijdje terug kwam hier dus verandering in.

Tangle Teezer

Ik ging (uiteraard) voor een roze exemplaar en nam één uit de “Salon Elite” reeks, voor de hardnekkige knoopjes nam ik ook nog een spray van Revlon mee naar huis speciaal voor kindjes, met een lekker groen appeltjes geur.

Dit zegt Tangle Teezer over het product:

It’s the perfect detangler for all hair types (including extensions, weaves and wigs) and for kids as it combats painful tangles quickly and effortlessly without pain

Tangle Teezer

Bij thuiskomst probeerde ik het meteen uit, eerst op mezelf en dan met de spray bij Enora. Pijnloos de knopen uitborstelen doet het in elk geval al niet. Bij mezelf zaten er ook redelijk wat knopen en het trok hier en daar toch wel. Maar bij Enora is het echt een wereld van verschil, ik mag nu eindelijk haar haren borstelen, ze komt me zelfs regelmatig een elastiekje brengen omdat ze een staartje wilt!

Tangle Teezer

Voor het schoonmaken van de borstel moet ik nog een oplossing vinden, want zoals je kan zien hierboven, zijn er een aantal tandjes geplooid omwille van haar dat ik wou weghalen die er tussen zat. Als jij de tip hebt, geef hem zeker door!

Tangle Teezer

De spray van Revlon is zoals ik al zei, speciaal ontwikkeld voor kindjes. In principe vanaf 3j, maar ik zie er geen graten in om deze nu al te gebruiken. Het is een hypo-allergische formule, zonder toegevoegde parabenen, kleurstoffen en allergenen. Wel zit er parfum in gezien de appeltjesgeur.

Tangle Teezer

Momenteel is deze combinatie perfect voor Enora, al durf ik hem ook wel eens te gebruiken als mijn haar nat is, werkt net wat beter dan met mijn borstel (ja, moet normaal met de kam).

Ik kocht beide artikelen bij een Pro Duo winkel, maar je kan ze gemakkelijk ook online vinden.

Wat is jullie perfecte combinatie om de haartjes van jullie kindjes goed te krijgen?

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: