Er op uit Kids

DAGJE UIT | BUMBA EN HET MAGISCH WONDERBOEK

We werden met het gezin uitgenodigd om op 03/11 te genieten van de theatershow Bumba en het magisch wonderboek. Enora was toen ze kleiner was heel erg fan van Bumba, nu is dat een beetje minder, maar het kan haar nog steeds bekoren. Ze keek aandachtig naar de show, danste en klapte enthousiast mee. Zo’n kleintjes zijn natuurlijk meteen onder de indruk van zo’n show en hun idolen. Voor Enora was het ook nog eens een verrassing want we hadden er niks over gezegd. ^^

BUMBA EN HET MAGISCH WONDERBOEK

De theatershow is geschikt voor kindjes vanaf 1 jaar. Je hoeft je geen zorgen te maken om felle lichten of te luide muziek. Dit alles is aangepast naar hun leeftijd. De show duurt zo’n 45 minuutjes, ideaal voor kleine kinderen. Als het te lang duurt verliezen ze toch maar hun concentratie en zijn ze met totaal andere dingen bezig. De show zit heel erg leuk in elkaar en we hebben goed gelachen.

Als de tweeling Lars en Lies jarig zijn, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant, Nanadu en Baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van!

Na de voorstelling mochten we even in de zaal wachten zodat we nog konden kennismaken met Bumba en zijn vriendjes. We mochten ook met hen op de foto. Zo konden we meteen de herinneringen vast leggen op “papier”.


Nadien kregen we nog een drankje, waren er een paar snacks voorzien en kregen onze kindjes ook nog een Bumba knuffeltje. Daar speelt ze nu nog dagelijks mee.

Bumba en het Magische Wonderboek is te zien in heel Vlaanderen tot en met 25/02/2018. Tickets en info via www.studio100.com

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: