Kids Spelen

Dag Sinterklaasje, daag daag daag daag Zwarte Piet …

sinterklaas

Intussen kwam Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten vast overal langs en kregen alle flinke kindjes heel wat cadeautjes. Ook hier bij ons kwam de Goed Heilige man langs en bracht hij een tal van cadeautjes voor dochterlief. De cadeautjes werden hier tijdens de nacht van zaterdag op zondag allemaal uitgestald in de woonkamer en wij kregen dan nog de taak om zondagochtend de koekjes en chocolaatjes te verspreiden aangezien anders de hond ermee weg zou zijn. Enora was in elk geval dolenthousiast!

Sinterklaas, het is toch een hele beleving voor je kind, ook voor Enora is het nu het eerste jaar dat ze nu een beetje besef heeft wie Sinterklaas is en dat hij cadeautjes brengt, maar het is nog niet zo dat ze zelf een ellenlange verlanglijst opstelt. Dat zal vast voor het volgende jaar zijn. ^^

Sommige mensen zijn helemaal niet voor Sinterklaas en wel om de reden dat ze hun kind geen jaren willen voorliegen. Ze willen niet liegen en zeggen dus niet tegen hun kind dat op 6 december Sinterklaas met zwarte piet bij alle brave kinderen langskomt om cadeautjes te brengen. Uiteraard alle begrip voor hun keuze, iedereen doet wat voor zich goed voelt. Ikzelf denk niet dat de kindjes het erg vinden als ze op een oudere leeftijd beseffen dat het heel die tijd papa en mama waren die voor de cadeautjes zorgden. Ik hou wel van dat beetje magie en fantasie.

Sinterklaas kapoentje, leg wat in mijn schoentje, …

sinterklaasSinterklaas sinterklaas

Een heleboel geschenkjes en een heleboel lekkers. Het eerste waar Enora interesse in had was ook de chocolade. Ach ja, het kind moet toch iets van haar moeder hebben zeker. ^^ Er waren verschillende cadeautjes. Een leuk kartonnen huisje van Lidl (€9,99) en een aantal nieuwe stiftjes, ook van Lidl. Een bordje met lekkers van Haba, een ideale uitbreiding op haar keukentje dat Sinterklaas vorig jaar bracht. Bij Kruidvat kon je een naaimachine vinden, kan ze me nadoen als ik aan het naaien ben. De grootste cadeaus zijn het draakje Torch van Furreal Friends en het Supersand ‘Glow in the dark‘ van Goliath.

Wat kregen jullie kindjes? Geloven jullie kindjes in Sinterklaas?

Happy Moments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lieke van Veen
  6 december 2016 at 16:17

  Wat een leuke cadeautjes! Vooral dat huisje is echt super leuk.

 • Reply
  Sandra
  9 december 2016 at 19:11

  Zo leuke cadeautjes!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: