Beauty Lifestyle

COLOURPOP X MY LITTLE PONY

Een tijdje terug kwam Colourpop met een collectie die ik moest hebben. Tenminste een deel van de collectie. Ik bestelde het oogschaduw palette en de twee highlighters. De rest liet ik aan me voorbij gaan. De lipsticks waren niet bepaald mijn kleuren.

Colourpop kan je voorlopig enkel vinden via hun website. Nadeel, hoge verzending + douane kosten als je meer dan €20 besteld. Daarom wacht ik op free international shipping vanaf eender welk bedrag, zo kan ik alles individueel bestellen om niet boven de €20 te komen of doe ik mee met een groepsaankoop. Aangezien ik deze reeks niet wou missen besloot ik te kiezen voor het laatste aangezien er geen sprake was van free shipping.

Na 1,5 maand ongeveer kwam het hier dan eindelijk toe en ik kon niet wachten om ermee te spelen. Natuurlijk, de pony’s hebben niet bepaald saaie kleuren dus is het voor mij niet zo’n alledaags palette en duurde het dus iets langer om er gebruik van te maken. Ja, eigenlijk wou ik het vooral omwille van de verpakking. Het is gewoon te cute. My Little Pony fan hier zo.

MY LITTLE PONY X COLOURPOP

SWATCHES OOGSCHADUW

SWATCHES HIGHLIGHTERS

De highlighters zijn mooi maar van mij mochten ze gerust wat intenser zijn. Vooral Trickles (roze) valt niet erg op. Starflower zie ik me wel vaak gebruiken in de zomer.

LOOK

Dit is de look die ik ermee maakte. Ik gebruikte Butterscotch op mijn volledig ooglid. Nadien Flutterbye op mijn arcadeboog. In de crease Minty en Skydancer. Op mijn bewegend ooglid Blossom en in het midden Starshine, aan mijn buitenste ooghoek heb ik wat Twilight aangebracht. Op mijn onderste ooglid bracht ik wat Firefly aan.Wat vind jij van deze items? Kocht je al eens iets van Colourpop?

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Johanna
    19 december 2017 at 10:38

    Heel mooie look! En de verpakking is echt superschattig 🙂

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: