Beauty Lifestyle

CIEN BEAUTY LIPSTICKS | IS HET WAT?

Cien

De laatste keer dat we bij Lidl om boodschappen gingen kwam ik op de grond een kartonnen display tegen met wat make-up producten van Cien Beauty. In de display ware er een aantal gloss-jes, nagellakjes, lipsticks en lipcrayons te vinden. Omdat ik momenteel helemaal into lipsticks en lipcrayons ben bracht ik er een aantal mee om uit te proberen. De producten uit de Cien Beauty collectie zijn te koop bij Lidl aan €1,99 per stuk, erg budgetproof en dat zorgde er dus net voor dat ik dat eens wou uitproberen. Is het interessant of laat je ze beter links liggen?

De kleuren die ik meebracht zijn allemaal vrij gelijkaardig. Er was bij onze Lidl ook geen enorm grote keuze, ik weet niet of dat bij andere Lidl filialen anders is of dat er hier gewoon al veel weg was. Zelf nam ik twee naar mijn mening, herfstkleurtjes mee en twee kleurtjes die altijd wel kunnen. Al draag je uiteindelijk de kleur die jij wilt op eender moment dat jij wilt. Hieronder kan je de swatches vinden en de kleuren van links naar rechts.

Cien

Lipstick | Gentle Mauve

Cien

Gentle Mauve is een zacht paarse kleur, eigenlijk een “my lips but better” kleurtje. Een erg draagbaar kleurtje voor iedereen en overal. Met deze kan je niet missen!

Lipstick | Iconic Bordeaux

Cien

Dit is naar mijn gevoel een fijn kleurtje voor dit seizoen. Heerlijk herfstig.

Lipcrayon | Dolce Vita

Cien

Ook een erg mooie kleur voor dit seizoen, maar met paarse tonen ipv rode zoals “Iconic Bordeaux” En een lipcrayon vind ik erg handig om aan te brengen en mee te nemen.

Lipcrayon | Kiss Kiss

Cien

Kiss Kiss is ook een “My lips but better” kleur maar iets feller dan Gentle Mauve die ik hierboven al toonde. Een erg mooie kleur die ook altijd past.

Cien

De kleuren zijn allemaal mooi gepigmenteerd en voelen fijn op de lippen. Na een drankje of etentje moet je ze wel bij werken, maar voor die prijs wil ik dat gerust wel af en toe doen. Naar mijn gevoel zijn ze best de moeite om mee te nemen voor dat geld. Oké, ze zijn niet zo langdurig als andere/duurdere merken, maar als je op een klein budget zit of gewoon allerlei merken wilt proberen. Cien Beauty is zeker eens de moeite!

Sarah Hanssens

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Malou
    4 november 2016 at 13:30

    Voor die prijs zijn ze mooi zeg!

  • Leave a Reply

    %d bloggers liken dit: