Beauty Lifestyle

BUDGET TIP | MAX & MORE EYESHADOW PALETTES

max&more

Make-up van de Action, over het algemeen ben ik er niet helemaal wild van. Ondanks dat hun minerale blushes en de kleinere oogschaduw paletten met 12 kleuren me niet hebben teleurgesteld blijf ik toch altijd een beetje sceptisch. Toen ik zag dat er nieuwe oogschaduw paletten waren met 24 kleuren voor €1,98 en ik te horen kreeg dat ze echt wel goede pigmentatie hebben, kon ik niet anders dan ze zelf uit te proberen.

VERPAKKING

max&more

De verpakking bestaat uit hard zwart plastiek en ziet er best oké uit. Het enige wat ik mis aan het palette is de naam van het palette op de verpakking. Deze staat enkel op de doos, maar die heb ik meteen weggegooid. Maar als je zo’n paar zwarte paletten in je kast liggen hebt moet je telkens het palette openen om te zien welke het is. Beetje vervelend. Er zit geen spiegel in verwerkt, voor sommigen een minpunt, maar mij stoort dat niet.

NEUTRALS

max&more max&more

Het eerste palette is het neutral palette. Een palette met kleuren geschikt voor alledaags gebruikt. Een palette met zulke kleuren is sowieso een must voor in je stash. Het palette bestaat uit beige, bruine, paarse en grijze tinten en is met zijn 24 kleuren een palette waarmee je verschillende combinaties kan maken.

max&more max&more max&more

Zoals je ziet hebben de kleuren een vrij goede pigmentatie voor €1,98!

COLOURFUL

max&more max&more

Hoe mooi is dit palette! Iets feller dan het neutral palette vanwege de kleurrijkere kleuren, maar er zitten ook best een aantal mooie neutrale kleuren bij. Zoek je een palette met een aantal neutrals maar ook een aantal felle kleuren voor een kleurrijke look, is dit je palette. Al kan je ze voor het prijs dat ze maar kosten allebei nemen uiteraard. That’s what I did. ^^

max&more max&more max&more

Dit palette heeft echt geweldige pigmentatie! Kijk naar al die mooie kleuren <3.

Oordeel

Beide paletten zijn erg mooi qua kleuren en pigmentatie. De oogschaduw is best poederig, maar dat los je op door je kwast goed af te tikken voor je het aanbrengt en je foundation pas na de oogschaduw aan te brengen. Zo kan je de fall out nog makkelijk wegvegen.

De paletten zijn te koop bij Action voor €1,98 per stuk.

Happy Moments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Saar
  9 februari 2017 at 09:40

  Zalig hè zoveel kleuren in 1 palette en voor die prijs! Ik vind het wel een beetje klonterig ook bij het aanbrengen en als je te veel gaat blenden veeg je de kleur wat uit. Maar als ik concealer als basis gebruik, gaat het wel.

 • Reply
  Kool Family
  9 februari 2017 at 12:03

  Ik sta er steeds van versteld hoe je dat vindt…

 • Reply
  Jouvence
  22 februari 2017 at 19:13

  Ziet er goed uit voor die prijs!

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: