Beauty Lifestyle

BUDGET TIP | MAKE-UP KWASTEN ALIEXPRESS

Aliexpress

Tijdens het shoppinguitje met mijn zus en mama kwam ik te weten dat mijn zus slechts 1 kwast heeft en dat is één oogschaduwkwast. Mijn eerste gedachte was “What is wrong with you people?!”. Oké, ik overdrijf waarschijnlijk met de hoeveelheid kwasten die ik heb, maar ik test gewoon graag allerlei merken en soorten uit. Maar één kwast is echt niet voldoende en dus heb ik hier de perfecte budget tip voor jullie!

Een tijdje terug besloot ik eens rond te kijken op Aliexpress en toen kwam ik deze 7-delige kwasten set tegen voor slechts €4,87! Ik moet zeggen dat ik ze geweldig mooi vind met hun rosé gouden handvat en de kleurovergang in de borstel zelf. Ook zijn ze heel erg zacht, wat het gebruik ervan heel aangenaam maakt. Deze kwast is gebaseerd op de Bold Metals kwasten van Real Techniques.

Aliexpress

POWDER BRUSH

kwasten-0606 Aliexpress

Dit is de poederkwast die je gebruikt om je make-up te fixeren of om bronzer aan te brengen op je volledige gelaat. Hij heeft een erg mooi formaat en is suuuper fluffy. Heel erg aangenaam in gebruik.

FACE DEFINER

kwasten-0608 Aliexpress

Deze face definer brush is handig bij het afpoederen onder de ogen, countouren, blush en highlighten. Eigenlijk zou je er zo een aantal moeten hebben. ^^

TRIANGLE FOUNDATION BRUSH

Aliexpress Aliexpress
Deze kwast is om foundation aan te brengen, maar hiervoor gebruik ik liever een stipling/buffer kwast. Helaas zit deze niet in deze set, maar deze kan je ook gemakkelijk vinden op Aliexpress. De reden waarom deze kwast hoekjes heeft is zodat je makkelijk in alle hoeken en plooien van je gezicht kan komen.

FLAT CONTOUR

Aliexpress Aliexpress

Deze platte kwast is ideaal om te contouren en zo je gelaat meer te definiëren. Je kan strakke lijnen aanbrengen maar je kan hem ook gemakkelijk gebruiken om je contour of bronzer te blenden. Een musthave als je into contouren bent!

SOFT CREASE

Aliexpress Aliexpress

Deze kwast gebruik ik om mijn oogprimer te setten met een neutrale kleur (om te blenden) omdat hij vrij groot is. Hij had eigenlijk net ietsje kleiner mogen zijn maar je kan er zeker wel een toepassing voor vinden.

BLENDING BRUSH

Aliexpress Aliexpress

Deze brush is ideaal om oogschaduw aan te brengen in je crease/arcadeboog en alles mooi uit te blenden. Naar mijn gevoel onmisbaar als je een ooglook wilt creëren met meer dan één kleur.

ANGLED LINER

Aliexpress Aliexpress

Deze kwast dient om  (gel)eyeliner aan te brengen, maar je kan hem evengoed gebruiken om jouw wenkbrauwen in te kleuren.

Ja, ik ben echt wel tevreden van de kwasten, ze zijn zacht, liggen goed in de hand en ze zijn spotgoedkoop! Ideaal voor beginners die niet meteen duurdere kwasten kunnen kopen en toch meteen een (voorlopige) set willen hebben of voor mensen zoals ik die dit moois niet kunnen weerstaan en dit ook wel op hun make-up kast willen hebben. ^^ Je kan de kwasten vinden op Aliexpress door te zoeken op 7 pcs makeup brush set.

Happy Moments

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  15 december 2016 at 11:13

  Ze zijn gewoon heeeeel erg mooi ?

 • Reply
  Ester
  15 december 2016 at 16:22

  Ik heb geen make-up borstels.. OMG!
  Nu schaam ik me ka-pot. Oké, ik heb eentje voor mijn blush, maar ik betwijfel het of ik de correct borstel gebruik.

  Allez, de volgende keer dat we elkaar zien mag je mij een snelcursus geven :D.

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: