Beauty New in

BUDGET TIP | LIDL BEAUTY GOODIES

Bij onze lokale Lidl ontdekte ik een aantal nieuwe beauty producten. Een heleboel nieuwe lipsticks, lipgloss’jes, foundation, … Ik besloot een aantal van de producten mee te nemen om uit te testen. Het zagen er ook mooie kleuren uit dus hé, waarom niet. Van mijn vorige beauty haul bij Lidl was ik eigenlijk best tevreden.

LIPSTICKS


Ik kocht drie lipsticks. Er waren nog vier kleuren beschikbaar bij onze Lidl, maar ik besloot de rode tint niet te kopen aangezien ik deze toch zo goed als niet zal dragen. Dus dan is het een beetje gek. Ik kocht twee vrij nude tinten en een paarse tint.


FOUNDATION


Deze foundation bracht ik ook mee. Er zijn volgens mij vier/vijf tinten. Ik bracht de kleur 020 en 030 mee, hier moet ik nog testen welke kleur goed is en of ik toch een andere had moeten nemen.

MASCARA


Er zijn ook verschillende mascara’s beschikbaar. Ik koos voor diegene die meer volume belooft. Het borsteltje lijkt me wel aangenaam om te gebruiken.

SUDDENLY | MADAME GLAMOUR


Een hele tijd terug las ik ergens dat er bij Lidl een geurtje is dat een dupe is van Coco Mademoiselle van Chanel. Coco Mademoiselle is één van mijn favoriete parfums, maar behoorlijk prijzig. Dat er een dupe voor is aan een veel aantrekkelijkere prijs komt altijd goed uit. De parfums zijn niet het hele jaar door beschikbaar dus sla zeker je slag voor het te laat is!

ZEEPJES


Ik spotte ook nog een aantal limited edition handzeepjes en shower gels. Ik nam de drie beschikbare geuren van de handzeep mee naar huis. Eerst had ik één flesje vast, maar toen zag ik het etiket en dat overtuigde me om de overige twee ook mee te nemen. I’m a sucker for pretty packages. Daarnaast stond de shower gel en besloot daar ook ééntje van mee te nemen.


little family of 3

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Mamavantweeblog
  21 september 2017 at 07:30

  Ik moet dringend zelf mijn boodschappen beginnen doen lijkt me 🙂

  • Reply
   Sarah
   21 september 2017 at 07:32

   Of alleszins nu eens langsgaan 😉

 • Reply
  Rory
  21 september 2017 at 10:12

  Maar is het luchtje nu vergelijkbaar met Coco? En blijft het geurtje lang hangen? Just curious…

 • Reply
  Nicole Orriëns
  22 september 2017 at 10:05

  Geweldig zeg! Wat kan de Lidl toch verrassend uit de hoek komen : )

 • Reply
  Nathalie
  22 september 2017 at 10:16

  Ruikt hij lekker?

  • Reply
   Sarah
   22 september 2017 at 11:55

   Ik vind van wel!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: