Beauty Lifestyle

BUDGET TIP | ACTION MAKE-UP REMOVER

make-up remover

De Action, jullie weten intussen dat ik daar heel graag naartoe ga. Ze hebben daar altijd wel een aantal interessante artikelen en één van deze artikelen wil ik vandaag graag met jullie delen. De make-up remover. Een “washandje” dat je helpt om je make-up te verwijderen met enkel dat washandje en water. Geen andere producten of zeep!

BUDGET MAKE-UP REMOVER

Jullie zagen vast al de Make-up Eraser aan €19,95 op Boozyshop of de Ecoco Cosmetic Glove aan €7,95 passeren. Maar voor dat geld heb je slechts 1 doekje en als je er zeg maar voor elke dag één wilt, ben je behoorlijk wat geld kwijt. De Action make-up remover kost, hou je vast, slechts 89 cent!! Ik kocht er 5 om te proberen en gisteren ging ik alweer terug om er nog 5 te halen, zo heb ik er meteen genoeg voor nog geen  €10!

make-up remover

Het doekje zit opgerold in een plastieken koker, eens je hem er uit haalt heb je een erg zachte doek in je handen. Op het papiertje aan de binnenzijde staat nog wat uitleg over hoe je hem moet gebruiken. Maar dus eigenlijk moet je hem gewoon nat maken met lauwwarm water en over je gezicht gaan. It’s that simple. Voor je hem in gebruik neemt moet je hem wel even wassen. Een aantal van mijn doeken heb ik intussen een aantal keren gewassen en ze blijven mooi en zacht.

mak-up remover

Aan elk uiteinde van het washandje zit langs de achterzijde een uitsparing voor je vingers zodat je het doekje goed kan blijven vasthouden. Je gaat dan met ronde bewegingen over je gelaat. Ik gebruik zo’n doekje twee dagen. Het ene uiteinde voor de ene dag en het andere uiteinde voor de volgende dag. Ik ben nogal gevoelig aan puistjes als mijn gelaat niet goed genoeg gereinigd is en dat heb ik op deze manier niet voor. Hij neemt goed mijn make-up weg.

CONCLUSIE

Je huid reinigen met enkel water is eigenlijk de beste manier en dit doekje maakt dit mogelijk voor een erg goedkope prijs. Ja, er zal vast wel verschil zijn met de duurdere doeken. Alhoewel, ik heb de Ecoco cosmetic glove zelf ook uit één van de StyleTone boxen en de doeken van de Action zijn zeker zachter! Mijn gelaat werd na een aantal keer gebruiken ook zachter, je exfolieert zowat je gelaat door telkens je make-up met ronde bewegingen te verwijderen. Enkel voor mijn waterproof mascara gebruik ik achteraf nog wat oogmake-up remover op olie basis om die te verwijderen, daar heeft hij wat moeite mee. Maar foundation, lipstick, … kan hij erg gemakkelijk verwijderen. Ik ben fan!

Happy Moments

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Saar
  13 januari 2017 at 10:42

  Ik dierf het niet te gebruiken omdat ik dacht dat het niet zo hygiënisch was maar nu ga ik het toch eens proberen. Thanks voor de handige tip!

  • Reply
   Sarah
   13 januari 2017 at 10:46

   Waarom zou het niet hygiënisch zijn? Je kiest zelf of je hem na 1 dag al terug was of zoals mij hem zodanig gebruikt dat je hem twee dagen kan gebruiken. Zeker de moeite om te proberen!

   • Reply
    Saar
    13 januari 2017 at 11:33

    Wel ja omdat ik een gevoelige huid heb en omdat washandjes een bacteriehaard zijn, maar dit wil ik inderdaad zeker proberen en desnoods was ik dagelijks hè. Voor dat geld kan ik wel een weekvoorraadje indoen 😉

 • Reply
  Mamavantweeblog
  13 januari 2017 at 11:02

  Ha leuk om ook eens een artikel van iemand anders erover te lezen. Ik gebruik ze wel maar 1 dagje én was ze zelf mee op 90*. Ze blijven zacht. Nog steeds grote fan hier!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 januari 2017 at 11:32

  Fijne tip! en zo’n doekje kun je ook vaker gebruiken natuurlijk : )

 • Reply
  Evelien
  13 januari 2017 at 13:42

  Maar zo tof seg. Ik ga mij dat ook halen! Supertip!!

 • Reply
  Kool Family
  13 januari 2017 at 14:10

  Ik kom misschien van een andere planeet, maar had daar nog nooit van gehoord. Je hebt wel mijn interesse gewekt, ga deze zeker eens halen!
  Veel liefs
  Kris

 • Reply
  Fie, Hola-Nova
  13 januari 2017 at 21:58

  O en Charlene was er ook al zo enthousiast over! Een aanrader dus 🙂

 • Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: