Geen categorie

Bloggers spotlight #1

bloggers spotlight

Al voor ik mijn eigen blog had, las ik ontzettend veel blogs en dit is enkel nog maar toegenomen. Daarom wil ik vandaag graag de volgende blogs in de spotlight plaatsen. Iedere blogger verdient wel wat aandacht, toch? Hopelijk vinden jullie ze net zo leuk als ik!comfort snacksComfort Snacks is een blog vol heerlijke (gezonde) recepten en keuken tips. Het is zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Dit zegt Christel over comfortsnacks.nl: Wie kent het niet? Je voelt je verdrietig, boos of verveelt je gewoon. Voordat je het weet bunker je die zak chips leeg of grijp je ijs uit de vriezer om je een beter gevoel aan te eten. En het werkt, even dan. Daarna voel je je weer net zo beroerd, omdat je ellendig vol zit of vanwege het feit dat je 1000 calorieën aan voedsel binnen een kwartier hebt weggewerkt. Enfin, zie deze website als je nieuwe comfort snack. Lees je een beter gevoel in plaats van je alleen maar een beter gevoel te eten.

 

kidzblogger

Kidzblogger is een blog over Yvonne en haar gezin. Hierop delen ze verschillende leuke uitstappen die je kan doen met je gezin binnen Nederland en nog veel meer!

Dit zegt Yvonne over kidzblogger.nl: Yvonne Ufkes, ik ben getrouwd en samen hebben we drie kinderen (Justin 10 Dylan 8 en Milan 4) Samen met de boys beleven wij allerlei leuke dingen. Zo gaan we regelmatig naar pretparken, dierentuinen, dagjes weg etc. Dit willen we graag met jullie delen. Wat is nu een leuk park om heen te gaan en welke niet en vooral waarom wel of niet. En waar moet ik rekening mee houden, wat neem ik mee.

 

Lady jewelry

Als je op zoek bent naar leuke accessoires, neem dan een kijkje bij Lady Jewerly voor inspiratie. Pluspunt, zij hebben ook meteen een winkeltje waar je mooie accessoires kan scoren!

Dit zeggen Edith & Joy over ladyjewelry.nl: Lady Jewelry biedt jou één plek onder één naam waar alles te vinden is over sieraden en accessoires. Wij willen jou graag bekend maken met de nieuwste trends en de leukste webshops op het gebied van sieraden. Daarnaast hebben wij ook inspirerende en leuke socialmediakanalen waar je dagelijks de leukste feed over sieraden, accessoires, trends, shops, (win)acties en reviews krijgt!

 

Wilmaaa.nl

Wilma heeft een leuke mama-lifestyle blog en heeft meerdere interesses die ze ook met haar lezers deelt.

Dit zegt Wilma over Wilmaaa.nl: Ik ben dus Wilma, het meisje achter de blog. Ik ben 22 jaar oud en ben in 2013 getrouwd met de liefde van mijn leven, Michiel! Ook ben ik mama van een heel lief en klein meisje, Yarah van 1 jaar. Ik heb enorm veel interesses, zo vond ik het ook moeilijk om een opleiding te kiezen na de middelbare school. Uiteindelijk koos ik voor de opleiding Sociaal Agogisch Werk. Helaas werd ik ziek en kreeg ik de ziekte van Pfeiffer en de ziekte van Lyme. Mijn opleiding kon ik niet meer afmaken. Na 6 jaar gaat het gelukkig best wel goed met mij, daar ben ik erg dankbaar voor. Ik vroeg me af, wat wil ik nou? Eigenlijk van alles en dus teveel. Ik ben enorm gek op schrijven en lezen, vandaar dat ik mijn eigen persoonlijke mama-lifestyleblog ben begonnen! Hier kan ik over alles schrijven wat ik maar wil.

mama van liamMèlanie heeft een mamablog waarbij ze tips over het ouderschap deelt met mama’s en papa’s. Kan je wel wat hulp gebruiken? Haar stekje is the place to be.

Dit zegt Mèlanie over mamavanliam.nl: Hoi, ik ben Mèlanie, wat leuk dat je mijn site www.mamavanliam.nl bezoekt. Ik schrijf hier over de dingen die mij in het kersverse moederschap en het dagelijkse leven bezig houden. Dit zijn mijn eigen verhalen, waarbij de mooie maar ook de minder mooie kanten aan bod komen. Verder deel ik natuurlijk ook mijn ervaringen en tips met mommy’s en daddy’s (to be).

 

budgetella

Roxanne van Budgetella deelt dagelijks meerdere artikelen waar leuk leven voor weinig centraal staat. Neem zeker een kijkje voor leuke (budget) tips!

Dit zegt Roxanne over Budgetella.nl: Budgetella is het online magazine waar leuk leven voor weinig centraal staat. In het magazine worden dagelijks 1 a 2 artikelen gepost over lifestyle, beauty, mode, reizen en eten met de nadruk op leuke prijsjes. Hedendaags is besparen echt een ding geworden, een onderdeel dat tegenwoordig in elk huishouden wordt toegepast. Anno nu zijn de mogelijkheden en de diversiteit erg groot. En natuurlijk willen we allemaal met de volle 100% van ons leven genieten. Om besparen en genieten met elkaar te combineren ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn het magazine met het motto; Leuk leven voor weinig.

Cindy's coaching

Cindy is een intuïtief coach en geeft op haar blog vele tips die je op je eigen leven kan toepassen.

Dit zegt Cindy over Cindyscoachingcorner.com: Ik ben Cindy Stal. Intuïtief coach, ondernemer en blogger. Ik help jou je innerlijke kracht terug te vinden en te leren vertrouwen op je intuïtie. Vanuit deze kracht en door weer te leven vanuit je hart, creëer je de mooiste ervaringen voor jezelf en je omgeving. Ik wil je helpen de rust in jezelf te vinden. Om de onrust en ruis om je heen zelf op te lossen. Je neemt de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Ook al voelt dit soms zwaar en kunnen emoties ontzettend heftig zijn. Er zijn momenten in je leven waarop het voelt alsof je op een rotonde staat en zoveel kanten op kunt. Welke afslag is de juiste, welke past bij jou? Ik zal je leren vol zelfvertrouwen naar voren te stappen en je plek in te nemen. Niet alleen innemen, maar ook stralen. Vanuit jouw stralende kracht voelt het leven weer licht en leef je vanuit jouw passie. Jij mag weer zingend en dansend door het leven gaan. Jouw leven, het leven waar je recht op hebt.

 

mama met passie

Angela deelt met haar lezers tips en tricks rondom zwanger zijn en het ouderschap.

Dit zegt Angela over mamametpassie.nl: Ik ben Angela (25) en getrouwd met Stephan (27). Samen hebben wij een prachtige dochter Naomi (bijna 1). Samen met mijn gezinnetje geniet ik van het wonen in een dorp op Goeree-Overflakkee. Sinds mijn zwangerschap en de geboorte van Naomi zit ik vol met verhalen. Ik ben eerlijk en recht voor zijn raap. Het ouderschap is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn toch!? Dat deel ik dus en 101 andere verhalen, tips en tricks rondom zwanger zijn en het ouderschap, met een vleugje humor. De verhalen die ik eerst schreef op mijn laptop staan nu online. En eerlijk? Ik had niet gedacht dat zoveel mensen mijn artikelen zouden lezen. Erg leuk! Ik hou dus van schrijven, kletsen en het delen van mijn ervaringen. Dat is een grote passie en in oktober 2015 waagde ik de stap. Dit is goed te combineren met mijn werk als communicatieadviseur. Een echte uitlaatklep voor mij, een heerlijke hobby.

 

Heb ook jij een leuke blog of een leuk artikel die je wilt delen? Laat een berichtje achter in de comments, misschien sta jij de volgende keer ook met jouw blog in de spotlights!

 

Sarah Hanssens

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Birgit
  3 juni 2016 at 15:50

  Een merendeel van de blogs kende ik nog niet. Leuk dat je ze in de spotlight zet!

 • Reply
  Lenneke
  3 juni 2016 at 22:44

  Vind het altijd leuk als bloggers aandacht krijgen. 🙂

  • Reply
   Sarah
   4 juni 2016 at 07:43

   We horen elkaar te ondersteunen, toch? Uiteindelijk zijn we allemaal collega’s. ^^

 • Reply
  Angela - Mama met passie
  5 juni 2016 at 17:39

  Dankjewel voor het noemen van mijn website! X

  • Reply
   Sarah
   5 juni 2016 at 18:19

   Graag gedaan, je hebt een leuke blog!

 • Reply
  Mèlanie
  5 juni 2016 at 20:46

  Dankjewel voor het noemen van mijn pagina:)

 • Reply
  Yvonne
  6 juni 2016 at 10:16

  Leuk gedaan! En super dat je mijn pagina genoemd hebt!!

  • Reply
   Sarah
   6 juni 2016 at 11:01

   Graag gedaan Yvonne!

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: