Lifestyle

BLIND GETROUWD SEIZOEN 2

blind getrouwd

Elke maandagavond kan je nu kijken naar het tweede seizoen van Blind getrouwd op VTM. De profielen van singles die zich voor het experiment ingeschreven hebben worden door meerdere experten doorgelicht. Op basis daarvan worden zij gekoppeld aan een andere kandidaat waarvan de experten geloven dat zij een ideaal koppel vormen.

Gisteren was het alweer tijd voor de zesde aflevering van Blind getrouwd en sinds de start mistte ik nog geen enkele aflevering. In het vorige seizoen slaagde slechts één koppel in het experiment, zij zijn nog steeds gelukkig getrouwd. De anderen slaagden er helaas niet in. Zelf denk ik dat er dit seizoen wel meer kans is tot slagen. De koppels lijken me net wat beter gematcht en ook meer open om het te doen lukken. Ze leerden natuurlijk al wat van hun voorgangers in het eerste seizoen.

De singles die geselecteerd werden voor het experiment en waarvoor de experten een match hadden gevonden kregen een telefoontje met de melding dat er een match was en dat binnen een maand de trouw zou plaatsvinden. Tijdens de “verlovingsperiode” zagen de “koppels” elkaar niet en leerden ze zelfs elkaars naam niet kennen. Alles werd meteen blootgegeven op de huwelijksdag.

Volgens mij ben je op je huwelijksdag al ontzettend zenuwachtig, maar dit moet nog 10x erger zijn. Niet weten wie je voor je gaat hebben, gaat die persoon bevallen, hoe gaat hun familie zijn, gaat het klikken, gaat het tegen vallen, … ? Er poppen vast 10.000 vraagtekens door hun hoofd op dat ogenblik. Meteen na het voltrekken van het huwelijk vertrekken de koppels op huwelijksreis en nadien wordt verwacht dat ze gaan samenwonen.

Hieronder vind je de koppels van dit seizoen terug, met Niels & Evelien die er met kop en schouders bovenuit steken. Zo’n aangenaam koppel, toen de experten toonden dat ze deze twee singles aan elkaar gingen koppelen dacht ik “Ja, dat kan niet misgaan.”, hopelijk krijg ik nu geen ongelijk. ^^

NIELS & EVELIEN

Blind getrouwd

NICK & VEERLE

blind getrouwd

BEN & TINE

Blind getrouwd

MATHIAS & SALLY

blind getrouwd

Ik wens alle koppels heel veel succes en hoop op een beter eindresultaat dan vorig jaar.

Volg jij dit programma? Wat denk jij er van? Geloof jij dat dit experiment kan slagen?

Happy Moments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Joni
  7 maart 2017 at 09:03

  Ik volg ook, en ik vind het wel spannend! Ik denk nu bij momenten dat het sprookje tussen Nicolas en Evelien wel eens té mooi zou kunnen zijn,
  en ik merk dat mijn respect voor Tine groeit 🙂 lk ben benieuwd naar het einde toe!

  • Reply
   Sarah
   7 maart 2017 at 09:28

   Nikolas begint misschien iets te plakkerig te worden dus het zou inderdaad wel de verkeerde richting kunnen uitdraaien daardoor, maar dat is iets dat ze kunnen bespreken als de rest goed zit. Tine deed inderdaad meer haar best al vind ik het jammer dat ze precies alles wat in het belachelijke trekt door altijd om alles te lachen.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  7 maart 2017 at 09:20

  Ik had er van gehoord, maar nog nooit gezien. Het lijkt me eigenlijk heel erg interessant. Zijn de koppels uit het eerste seizoen nog bij elkaar?

  • Reply
   Sarah
   7 maart 2017 at 09:27

   Toen waren er slechts drie koppels, 1 minder dan nu. Daarvan is er nu nog 1 koppel getrouwd gebleven. Na een 6tal weken mogen ze namelijk aangeven of ze scheiden of getrouwd blijven.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: