Beauty Lifestyle

BLACK FRIDAY HAUL | COLOURPOP & ANASTASIA BEVERLY HILLS

Black Friday

Feest, gejuich en gedans! Mijn Black Friday bestellingen zijn allemaal toegekomen en vooral heelhuids toegekomen! Zo’n reis van Amerika naar hier is toch niet niets voor breekbare beauty producten. Op Black Friday profiteerde ik van een aantal kortingen bij Colourpop en Anastasia Beverly Hills. Ik had al zoveel goeds over deze merken gehoord en ik had er nog niets van dus was het wel eens de moment om het ook te gaan proberen. Ook maakte ik voor het eerst gebruik van Shipito maar daar schrijf ik binnenkort meer over. Benieuwd naar mijn buit?

COLOURPOP

Colourpop, vrij bekend in beautyland en ook erg geliefd vanwege de goede kwaliteit voor een kleine prijs. Colourpop is namelijk erg budgetvriendelijk! $6 voor een liquid lipstick en $5 voor een mono oogschaduw. Ook hebben ze regelmatig wel een actie waarbij je gratis producten kan krijgen of korting. Op hun website kan je ook een aantal mooie value sets vinden.

Mijn bestelling(en) bij Colourpop plaatste ik net voor Black Friday omdat ze op dat moment gratis internationale verzending gaven ongeacht het bedrag. Dat was perfect want zo kon ik meerdere bestellingen plaatsen onder de $20 zodat ik geen douane zou moeten betalen! Op Black Friday gaven ze -20% korting op hun assortiment, maar dan had ik wel verzendkosten gehad.

Eyes & Lips

black friday black friday

Ik plaatste drie bestellingen elk onder de $20 en ben hierdoor 6 lippies en 4 oogschaduw mono’s rijker. En ik ben fan, echt wel. De liquid lipsticks brengen erg makkelijk aan en voelen goed op de lippen. Elke oogschaduw heeft erg goede pigmentatie en ziet er ook mooi uit op het ooglid. Het Kathleen Lights setje is dan ook wel erg mooi.

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills is een vrij grote naam in Beautyland, ik vooral voor hun brow wiz/pommade, hun highlight paletten en oogschaduwpaletten. Deze stonden ook op mijn lijstje voor Black Friday maar de korting was niet zo hoog als met de oogschaduw (-10/20% vs -60%) en dus liet ik dat voor wat het was en kocht ik alleen maar oogschaduw.

De oogschaduw kwam op $4,80 terwijl deze anders $12 kost, best een mooie korting! Bij aankoop van 4 oogschaduw mono’s krijg je een palette met ruimte voor 4 oogschaduw pans en bij aankoop van 8 mono’s kreeg je een palette voor 8 pans vandaar mijn keuze om er meteen 12 te bestellen, zo had ik meteen ruimte om ze allemaal op te bergen.

For your eyes only …

Black Friday Black Friday

Wauw! Opnieuw erg mooie oogschaduw, geweldige pigmentatie. Pareltjes om in huis te hebben. Ik kan niet wachten om nog meer ABH te mogen verwelkomen. Deze bestelling heb ik via Shipito verstuurd zodat ik de customs declaration en dergelijke zou kunnen aanpassen om geen douane te hoeven betalen. Over Shipito plaats ik binnenkort nog een blogpost, zo kennen jullie meteen mijn eerste ervaring met Shipito.

In elk geval ga ik tegen Black Friday 2017 zorgen dat ik een iets groter budget heb zodat ik ineens wat meer kan bestellen.  En ook mijn wekker zetten voor Anastasia Beverly Hills want nu waren er een aantal zaken uit mijn wishlist al uitverkocht waardoor ik à la minute andere kleurtjes heb moeten kiezen.

Kochten jullie ook wat tijdens Black Friday? Wat is jullie buit?

Happy Moments

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Laura | lajoiedevivre
  29 december 2016 at 19:00

  Wat een prachtige oogschaduws heb je gekocht! Serieuze korting, jammer dat ik dat zelf niet heb gezien 🙂

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  29 december 2016 at 19:33

  Jaloers op alle mooie items! Heel gaaf

 • Reply
  Patricia
  29 december 2016 at 19:52

  Spannend zijn die buitenlandse bestellingen hè. Ik heb toen bewust kleinere bestellingen gedaan om die douane te ontlopen. Grens is volgens mij 22€.

  • Reply
   Sarah
   3 januari 2017 at 15:00

   Erg spannend! Bij Anastasia kon ik het niet in kleinere bestellingen doen omdat ik dan de gratis verzending en de gratis paletten zou mislopen. Daarom heb ik gebruik gemaakt van Shipito.

  Leave a Reply

  %d bloggers liken dit: