Kids Spelen

Bijna tijd voor Sinterklaas

Sinterklaas, dat is toch elk jaar even stressen voor de ouders. Tenminste, zo ervaar ik het toch. ^^ Enora heeft ook niet echt een uitgesproken mening over wat ze nou precies wil en dan is het wat lastig. Ze is blij met eender wat, maar toch zou het leuk zijn als ze eens zou zeggen “Dit wil ik”. Vaak kiezen we zelf dan iets aan de hand van waar ze op dat ogenblik graag mee speelt, of iets educatief of als we toevallig een perspakketje krijgen dat ideaal is als Sinterklaas geschenk zoals dit jaar.

Baby Born

Niet lang geleden kreeg ik een kei leuk pakket in de bus, dat ideaal kan dienen als Sinterklaas geschenk. Nu, niet letterlijk in de bus want daar was het pakket toch net wat te groot voor. Enora heeft al even een Baby Born pop, met een paar accessoires. Maar wat ze van ons nog niet had gekregen, wel al ooit eens gevraagd, is een baby bad. Wij maakten zelf een aantal jaren terug een poppenbed, ze heeft ook een relax/buggy van Baby Born en een bad wou ze dus nog wel graag. Ze speelt ook gewoon graag met water.

Poppen

Enora speelt graag met allerhande poppen, of het nu Barbie, LOL Suprise of Baby Born is, dit zijn dingen die ze gewoon geweldig vindt om te doen. Dat rollenspel. Toen we dan het Baby Born bad in huis kregen, samen met een aantal leuke accessoires (badcape, speeltjes, …) om erbij te gebruiken, konden we niet anders dan het te bewaren voor de Sint omdat dat toch wel heel erg geschikt is. Wij zijn alvast heel erg benieuwd naar haar reactie, maar ik weet nu al dat ze er heel veel plezier uit gaat halen (en mogelijk ook een natte vloer).

Heeft jouw kindje wel een voorkeur naar geschenk?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: