Kids

Beter slapen en afweersysteem met de Louise verstuiver van Phytosun

Iedereen met kindjes heeft ervaringen met de twintig verkoudheden en oorontstekingen op een maand en de daardoor vaak onrustige nachten. Oké, twintig is lichtjes overdreven, maar het zijn er in elk geval veel. ^^ Met hulp van de Louise verstuiver van Phytosun en een aantal essentiële oliën kan je de weerstand van je kindje verhogen. Klinkt goed, toch? Lees snel verder!

Toepassingen Louise verstuiver van Phytosun

  • weerstand verhogen;
  • vrijmaken luchtwegen;
  • stimuleren van het afweersysteem;
  • zachte nachtrust;
  • lucht bevochtigen;

Om te genieten van de voordelen, buiten het bevochtigen van de kamer, heb je dus essentiële oliën nodig. Iedere essentiële olie heeft zijn eigen voordeel. Je kan de oliën ook gebruiken in je bad of bij een massage. De Louise verstuiver heeft een ultrasoon diffusiesysteem waardoor het de essentiële oliën in alle zachtheid verstuift.

De verstuiver heeft meerdere standen. De eerste stand is is om de verstuiver en het sfeerlicht te starten, de tweede is om de verstuiving met timer te starten, de verstuiver werkt dan 30 seconden en stopt dan 30 seconden, dit doet hij dan gedurende 30 minuten, nadien schakelt hij zichzelf uit. Bij de derde stand leg je de verlichting uit maar behoud je de cyclische verstuiving.

Louise-0296

Essentiële oliën

Grove den zorgt voor een frisse, verruimende geur en werkt rustgevend. De essentiële olie grove den gebruik je om een hogere weerstand op te bouwen en luchtwegproblemen snel aan te pakken.

Citroen geeft een frisse geur aan de kamer en verwijdert vieze luchtjes. Ook stimuleert de essentiële olie citroen het afweersysteem.

Lavendel officinalis helpt je tot rust komen en bezorgt je een zachte nachtrust. Je kunt het ook gebruiken op wondjes, kloofjes en zonnebrand, het brengt snel voor verlichting.

Mandarijn helpt je kalmeren voor het slapengaan en zorgt ook voor een gezonde spijsvertering.

De hoeveelheden essentiële olie per leeftijdscategorie staan allemaal mooi uitgelegd in de brochure die je bij de Louise verstuiver krijgt.

louise verstuiver

Eigen ervaring

Toen Enora hier met een zware hoest zat merkten we ‘s nachts precies wel verschil met de Louise verstuiver. Ze hoestte toch een stukje minder dan de nachten zonder de verstuiver. We zetten de verstuiver een half uurtje voor het slapengaan aan op de stand cyclische verstuiving, we laten hem dus niet aan als Enora op de kamer is. Dit omdat ze hem zou kunnen opnemen en dus overal zou kunnen morsen met het water dat in de Louise verstuiver zit, we nemen hem dus ook telkens weg als ze gaat slapen.

Of het echt helpt tegen een beter afweersysteem? Vraag me dat gedurende de volgende winter nog eens. 😉

 

*Ik kreeg dit product maar dit heeft geen invloed op mijn mening.

Sarah Hanssens

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

%d bloggers liken dit: